“Captain Marvel” åbner som den største MCU-‘origin story’ nogensinde i Danmark.

Hverken “Iron Man”, “Thor” eller “Doctor Strange” har lokket så mange danskere i biografen i åbnings-weekenden, som tilfældet nu er med “Captain Marvel”.

“Captain Marvel” solgte i premiereugen 76.625 biograf-billetter i Danmark, hvilket er ny dansk Marvel-rekord for en første solofilm i MCU.

Det er endda mere end sidste års “Black Panther”, som i Danmark åbnede med 67.888 solgte biograf-billetter.

“Captain Marvel” er samtidig den hidtil største biograf-åbning overhovedet i 2019 i Danmark.

Der er dog et stykke op til MCU-rekorden i Danmark, der blev sat af “Infinity War” sidste år med 149.866 solgte biograf-billetter i premiereugen.

Dermed følger det danske publikum den globale trend, som tyder på, at “Captain Marvel” kan blive én af de absolut største Marvel-film nogensinde – læs om det her.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Mejse 2 år siden

#10 ja MCU er bare svært at komme uden om, det fylder jo ikke mere her end alle andre steder, bortset lige fra steder med et smallere fokus...det er bare den største franchise lige pt. så nartuligt nok fylder det mere....men kan da sagtens forstå der er folk der er trætte af det :)
Gravatar

#12 JacobArdenela 2 år siden

Geekalot (1) skrev:
Den er da også 10 gange bedre en Black Panther var.
Til dem der mener den er dårligere en infinity war, så er det altså heller ikke ment at den skal være bedre :)

Enig, var egentlig meget overrasket da både Jeremy Jahns og Chris Stuckmann synes den var meh. Men jeg synes nu egentlig den var rigtig god, og bedre end Black Panther.

Skriv ny kommentar: