“Captain Marvel” snupper åbnings-titlen som største superheltefilm med en kvinde i hovedrollen fra “Wonder Woman”. 

I 2017 åbnede DC-filmen “Wonder Woman” globalt med 228 millioner dollars. Dermed var der tale om den største åbning nogensinde for en superheltefilm med en kvinde i den centrale rolle. Nu bliver “Wonder Woman” henvist til andenpladsen.

Captain Marvel” næsten fordobler den globale “Wonder Woman”-åbning med 455 millioner dollars, skriver CBM.

Det beløb er ikke bare enormt, når man ser på kvindelige superheltefilm. Faktisk er det større end “Black Panther” og kun overgået af “Avengers: Infinity War”, der åbnede med 640 millioner dollars.

“Captain Marvel”-åbningen er endda også enorm, hvis man undlader at se til genre. Her har kun fem film åbnet bedre nogensinde.

Foruden “Infinity War” tæller top fem “The Fate of the Furious” ($541,9), “Star Wars: The Force Awakens” ($529), “Jurassic World” ($525,5) og “Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2” ($483,2).Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Mejse 2 år siden

altså det er jo også nemt når man ikke kan returnerer/aflyse sine billetter ;)
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Sammenligning af globale åbninger kan man så bruge til absolut nada, da alle film ikke åbner i alle markeder på samme tid.

Hvis det skal gøres ordentligt skal man vente til filmen er åbnet i alle markeder og så tage summen af hver markeds åbningsweekend.

Boxoffice på det amerikanske marked er dermed langt mere sammenligneligt.
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

#2 tja wonder woman åbnede samme tidspunkt de fleste steder, og de steder den ikke gjorde, ville ikke have gjort 200 millioners forskel, så jo det kan godt bruges :) men det er rigtigt nogen gange kan det ikke :)
Gravatar

#4 Martin2017 2 år siden

Den tjente nok penge, fordi det er blevet bygget på MCU. Samme som den sidste Jedi, der har bygget på Star Wars Universet. Vent til den næste Han Solo af MCU'en, den kommer til at bombe.
Gravatar

#5 BlackJesus 2 år siden

Det er jo klart at den stikker rekord når den bliver hyped sådan op. Det er Marvel gode til. Første kvindelig superhelt som hovedperson i en marvel film, som hedder Caoptain Marvel. Det ville faktisk være en mindre falliterklæring, hvis den ikke havde slået Wonderwoman, da denne også er udkommet 2 år senere.
Gravatar

#6 BlackJesus 2 år siden

Hun mangler bare at være sort og asiat, så havde den slået infinity war. (jeg er selv mørk og asiat, inden jeg får racisme kokrtet i ansigtet)
Gravatar

#7 OliverDK 2 år siden

Var andet forventet? Filmen er en Marvel film. Den gjorde klog brug af en virale markedstings kampagne der fik den på alles læber - særligt i Vesten. En af de mest poplære MCU film henviser til direkte til den (Avergers: IW) og den er derfor i den grad bundet op på Endgame der vel nok er den mest ventet MCU film nogensinde, som nok slæber en hel del i bio'en blot for at få sammenhængen.

Havde den ikke været en økonomisk succes så have jeg rejst øjenbryn. Den klarede vel helt som forventet og tillykke med det til holdet og Marvel/Disney :)
Gravatar

#8 Johnny42 2 år siden

#3 Nu har jeg ikke kigget på hvilke lande den åbner i, men det er ogås tallene fra dee andre film, jeg stiller spørgsmålstegn ved. Medmindre man har en ekstrem god hukommelse, og ved at de åbnede nogenlunde samtidig på de forskellige markeder, så ved man jo ikke hvad man sammenligner med. Så det er ikke møntet specifikt på Captain Marvel, men bare det at bruge opening Global Box Office.

Man kan bruge Opening USA box-office og Total Box Offfice, når den er fjernet fra biograferne i alle markeder.
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 jep ganske enig nu havde artiklen jo bare et fokus på "kvinde kampen" :)

men ja altså lige som alt andet information, er der masser at bruge det til, men det kan naturligvis ikke bruges til for alvor at bevise eller afvise noget :)

Skriv ny kommentar: