“Captain Marvel” åbner som den største MCU-‘origin story’ nogensinde i Danmark.

Hverken “Iron Man”, “Thor” eller “Doctor Strange” har lokket så mange danskere i biografen i åbnings-weekenden, som tilfældet nu er med “Captain Marvel”.

“Captain Marvel” solgte i premiereugen 76.625 biograf-billetter i Danmark, hvilket er ny dansk Marvel-rekord for en første solofilm i MCU.

Det er endda mere end sidste års “Black Panther”, som i Danmark åbnede med 67.888 solgte biograf-billetter.

“Captain Marvel” er samtidig den hidtil største biograf-åbning overhovedet i 2019 i Danmark.

Der er dog et stykke op til MCU-rekorden i Danmark, der blev sat af “Infinity War” sidste år med 149.866 solgte biograf-billetter i premiereugen.

Dermed følger det danske publikum den globale trend, som tyder på, at “Captain Marvel” kan blive én af de absolut største Marvel-film nogensinde – læs om det her.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Geekalot 5 år siden

Den er da også 10 gange bedre en Black Panther var.
Til dem der mener den er dårligere en infinity war, så er det altså heller ikke ment at den skal være bedre :)
Gravatar

#2 Star Trek fever 5 år siden

Gad ikke Black Panther i biografen.

Captain Marvel er en anden sag
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 KimDownUnder 5 år siden

Jeg synes det er en udmærket MCU film, over middel. Jeg tror en mulig årsag til populariteten er, at Cap Marvel er central i Endgame og nogle folk vælger at se den ud fra muligheden for vigtige detajler for den næste Avengers.
Gravatar

#4 Johnny42 5 år siden

Og den danske åbning er peanuts ift det globale marked. Men selvfølgelig skal man fortsætte med Captain Marvel historier efter at den er åbnet. Måske skulle i overveje at omdøbe filmz.dk til MCUfilmz.dk eller comicfilmz.dk. Nu har jeg ikke lige ført statistik, men jeg synes det er ved at tage overhånd med alle de "nyheder" om comic book film, og jeg tror da at i løbet af de seneste uger har nyheder om comic book film ligget et godt stykke over de 50% i forhold til andre nyheder.
Gravatar

#5 SMOjr 5 år siden

Comic book film er enormt populære for tiden, og artikler omkring dem giver enormt mange clicks. Simple as that. Pretty much alle filmsider og lign. lægger enormt mange artikler ud omkring de film. Og ja så fylder Captain Marvel selvfølgelig ekstra meget lige nu, fordi 1) den er lige kommet ud, og 2) alt det pjat det foregår online omkring filmens agenda osv. Så hvis du er træt af at se på det, så må du hellere holde dig fra den her slags sider, da der utvivlsomt kun kommer mere - især med Endgame lige om hjørnet. Jeg forstår udmærket godt, hvis du synes det fylder enormt meget - men alt taget i betragtning giver det dog meget god mening.
Gravatar

#6 Gridlock 5 år siden

https://cosmicbook.news/disney-lying-captain-marve...
Hmm interessant.. hvis det faktisk er rigtigt er man nød til og spørge sig selv hvorfor Disney ikke vil ha at de rigtige numre kommer ud.
Gravatar

#7 Mejse 5 år siden

#6 det er da det mest spekulative vrøvl i nyere tid :) du hopper godt nok på alle rygter du kan omkring den film :D

det ville desuden også eftersom disney er et børsnoteret selskab, have seriøse konsekvenser i forhold til børsmanipulations regulativer, så nej det er ikke rigtigt at disney har givet falske tal :)
Gravatar

#8 Gorman 5 år siden

Johnny42 (4) skrev:
Måske skulle i overveje at omdøbe filmz.dk til MCUfilmz.dk eller comicfilmz.dk. Nu har jeg ikke lige ført statistik, men jeg synes det er ved at tage overhånd med alle de "nyheder" om comic book film, og jeg tror da at i løbet af de seneste uger har nyheder om comic book film ligget et godt stykke over de 50% i forhold til andre nyheder.


Der er mange nyheder om MCU pt., det er korrekt. Måske også lidt for mange. Men du har også i meget lang tid udtrykt lettere mishag over MCU, i modsætning til DC og Star Wars, som du er meget henrykt over. Så måske er rønnebærrene bare lidt sure eller hur? Bare nysgerrig.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Johnny42 5 år siden

#8 Jeg får fint dækket mit behov for Star Wars nyheder et andet sted, hvor Star Wars faktisk indgår i hjemmesidenavnet.

DC-nyheder kommer der en passende mængde af på denne side. Hvis der ikke sker noget nyt, så er det ikke nødvendigt at skrive om det.

Men der findes jo også andre film ud over Marvel, DC og Star Wars, som det også kunne være godt at høre om engang imellem.
Gravatar

#10 Gorman 5 år siden

Johnny42 (9) skrev:

Men der findes jo også andre film ud over Marvel, DC og Star Wars, som det også kunne være godt at høre om engang imellem.


Det er sandt, synes også Filmz skriver om det jævnligt, men MCU fylder bare meget for tiden. Det ændrer sig måske efter Endgame.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: