Vi kunne her på Filmz i onsdags bringe nyheden om, at det kommende reboot af “Hellraiser”-serien muligvis ville blive instrueret af den danske filmmager Christian E. Christiansen, og at filmen ville være en teenager-fokuseret gyser uden alt for meget gru og gys.

Det viser sig nu, at der ingen hold var i forlydenderne.

Se også: Dansk instruktør laver “Hellraiser”-genindspilning?

Todd Farmer, der er manuskriptforfatteren på projektet, kan pure afvise rygtet og samtidig bekræfte, at det vil være “My Bloody Valentine 3D”-instruktøren Patrick Lussier, der får tjansen som instruktør.

Farmer, der ligeledes skrev “My Bloody Valentine 3D”, kan derudover forsikre fans om, at rebootet vil være grotesk og voldeligt, sådan som “Hellraiser”-serien er kendt for at være det – der vil ikke være teenage-fokuseret gru.

Filmen står på nuværende tidspunkt til at begynde produktion engang i starten af 2011, således at den kan ramme biograferne i slutningen af samme år eller starten af 2012.

Se også: Nyt muligt design til “Hellraiser”-ikonet Pinhead.

Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Jach 7 år siden

Lyder godt... næsten for godt. Han lover jo generelt at den vil være lige så god som den originale hvilken ingen inden for gysergenren har præsteret endnu og tvivler stærkt på Patrick Lussier kan udrette det selvom jeg godt kan lide My Bloody Valentine så viser filmen jo at hans tanker ikke helt er i retning af Hellraiser som det er Friday The 13th.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 misuma 7 år siden

Jeg fandt personligt My Bloody Valentine 3D tam og klam på den kedelige og kiksede måde. Der var bare lidt for meget popkorn-underholdning over den. Min interesse er hermed dalet drastisk.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?

Skriv ny kommentar: