Pinhead og resten af de sadistiske Cenobites vender tilbage til vores verden for at tage nye ofre i den første trailer til Hulus kommende “Hellraiser”-reboot.

Som den ellevte film i Clive Barkers horror-filmserie er “Hellraiser” (2022) den første siden originalen fra 1987 til at være baseret på Barkers roman “The Hellbound Heart”. Den kommende film, der er instrueret af David Bruckner (“The Night House”), er dog en nyfortolkning af fortællingen og ikke et remake af 1987-originalen.

Læs også: “’Pearl’-trailer teaser en grusom horror-prequel til slasheren ‘X’”

I den nye film følger vi Riley, en ung kvinde, der har problemer med afhængighed og tvangslidelser, som kommer i besiddelse af en mystisk æske uvidende om, at dens formål er at hidkalde de overnaturlige og smerteelskende Cenobites fra en anden dimension. Du kan se traileren lige her.

Riley spilles af Odessa A’zion (“Supercool”), mens vi også kan se skuespillere som Goran Višnjić, der spiller Mr. Voight og ikke mindst Jamie Clayton (“Super8”), der har overtaget rollen som den ikoniske horrorskurk Pinhead.

“Hellraiser” får premiere på den amerikanske streamingtjeneste Hulu den 7. oktober, og selvom der endnu ikke er bekræftet nogen premieredato på vores side af Atlanten endnu, forventes filmen at få premiere på Disney+ inden længe.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: