“Avengers: Endgame” får positive ord fra de danske anmeldere.

Den danske premieredag for “Endgame” er i dag. Det betyder også anmeldelser. De fleste er begejstrede.

Ekko-anmelder Ida Rud giver topkarakteren 6 stjerner:

”Jeg er stadig udmattet. Fysisk, men især følelsesmæssigt. For jeg har set ‘Avengers: Endgame’, en mageløs tour de force, som er bedre, end jeg havde turdet håbe på,” skriver Rud.

Der er også 6 stjerner fra Filmz, der sammenligner “Endgame” med afslutningen på “Ringenes herre”-trilogien:

”Slaget om det hele her i ‘Endgame’ er det største, jeg har set, siden Aragorn og de andre kæmpede til det sidste imod Sauron.”

Jyllands-Posten og B.T. tildeler begge 5 stjerner, imens en begejstret Troldspejlet-vært Jakob Stegelmann konstaterer, at ’Det slutter med et brag'.

Ekstra Bladets Henrik Queitsch er dog ikke imponeret. Som eneste anmelder blandt de etablerede filmmedier er han skuffet over afslutningen på MCU:

”Det hele kører snorlige efter bogen, man da det efterhånden er en bog, vi har læst/set mange gange, bliver det ærlig talt lidt enerverende i længden,” skriver Queitsch og giver 3 stjerner.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 flumz 1 år siden

Kan EB anmelde noget positivt? :D
Gravatar

#2 Kim Pedersen 1 år siden

Nogen mennesker har som livsmål altid at være Rasmus Modsat.
Kun en ting at gøre: Ignorer dem.
Jeg har med stor succes blokket to brugere herinde, så jeg slipper for deres Queitchiske livssyn.
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Synes ellers Ekstrabladets anmeldelse virker som en fin anmeldelse. Filmen giver hvad fansene vil have, og der er nok ikke de store overraskelser. Godt der er nogen der tager en for holdet og spilder 3 timer på at se filmen, så jeg ikke behøver det.

Ser den nok når den bliver tilgængelig på Disney+, men den sidste MCU film jeg så(Thor:Ragnarok), var godt nok komplet spil af tid, med et manuskript der ikke gav mening, og den såkaldte komedie fungerede slet, dvs. overhovedet ikke. Der var absolut intet sjovt i filmen.
Gravatar

#4 Mejse 1 år siden

#3 du har godt nok noget had kørende for MCU :D
Gravatar

#5 Johnny42 1 år siden

#3 Det er jo ikke noget had, bare en konstatering af at de færreste af dem har faldet i min smag. De kan jo selvfølgelig være ligeglade og griner sikkert hele vejen ned til banken.
Gravatar

#6 Mejse 1 år siden

#5 helt fair de ikke er det....men det er jo ikke alle film der ikke falder i din smag, hvor du kommenterer negativt i næsten alle nyheder :) så virkede bare som mere end "ikke faldt i din smag" men helt fair det ikke er det :D
Gravatar

#7 BlackJesus 1 år siden

Infinity war var vanvittig. Endgame er slet ikke på niveau.

End Game er god, men slet ikke så god som alle vil gøre den til. For mig bliver den for komisk til den kan blive lige så episk som Infinity War, Ringenes Herre osv.

Synes heller ikke slutningen er så vild, som Infinity War.

Skriv ny kommentar: