“The Rise of Skywalker”-forsalget til Danmarks største biograf er brudt sammen – Kino.dk havde lært af “Avengers: Endgame”.

Klokken 10.00 i dag startede forsalget til “Star Wars: The Rise of Skywalker” i Danmark. Flere ventede forgæves i kø, hvilket har ført til flere frustrerede fans.

Således oplevede flere danske Star Wars-fans at blive smidt ud af køsystemet hos Nordisk Film Biografers billetportal, NFBIO.dk.

Konkret handler sammenbruddet om premierebilletter til Danmarks største biograf, Imperial i København. Her er seneste opdatering:

”Vi oplever i øjeblikket problemer med køb af billetter i Imperial. Vi arbejder på højtryk for at løse problemet. Du kan købe billetter i alle andre Nordisk Film Biografer uden problemer.”

Der var også massive problemer i forbindelse med forsalget til “Avengers: Endgame” tidligere på året, hvor billetportalen Kino.dk brød sammen. Men ikke denne gang.

Billetportalen havde lært af “Avengers: Endgame”-sammenbruddet og introduceret et nyt køsystem, der har forhindret problemer til “The Rise of Skywalker”, fortæller Kino-direktør Jesper Tuck Grünfeld til Filmz.

Læs også ‘“Star Wars: The Rise of Skywalker”-forsalg åbner bedre end “Avengers: Endgame”‘.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Mads47 7 måneder siden

Jeg er glad for at min lokale biograf ikke havde det problem. Hvis det var mig så havde jeg fysisk taget ned i min lokale biograf og gjort det, hvis det var en større kæde.
Gravatar

#2 Star Trek fever 7 måneder siden

Går filmen kun i én dag eller hvordan?
Get woke, go broke.
Gravatar

#3 Mads47 7 måneder siden

#2 Nej men der er mange der gerne vil se den på premieren hvilket er forståeligt nok. Der er noget anderledes at sede i en biograf sal sammen med flere hundred mennesker der er næsten ligeså hyped som en selv. TFA og TLJ var nogle af de bedste biograf oplevelser jeg har haft.

Man kan tydeligt mærke hvor meget filmene betyder for andre fans.

Så er det også forståeligt at folk bliver irriteret at man laver et kæmpe forslag, så gang på gang kan systemerne ikke følge med. Hvilket kan værre frustrerende når du sidder en time i kø og så går det ned. Du sidder og kæmper med andre fans om at få lov til at deltage i et event der specielt for mange.
Gravatar

#4 Johnny42 7 måneder siden

Ja det var godt nok en kamp at komme igennem.

Heldigvis var jeg vågen denne gang og gjorde ikke som ved Solo, hvor den valgte den første, den bedste??? forestilling, som åbenbart er 3D. Jeg blev nød til aktivt at vælge 2D, for kun at se 2D salene. Men jeg snupper nok en tur i 4DX, men 3D er ikke mit første valg.
Gravatar

#5 SverriJ 7 måneder siden

09:55 valgte jeg hvilken biograf og klokkeslæt jeg ville se den.

Kl. 10:00, ventede jeg to minutter på at komme ind.

Kl. 10:05 havde jeg købt de tre pladser jeg gerne ville have. :)

Så intet brok fra min side af.

Skriv ny kommentar: