Med 16 procent hos Rotten Tomatoes er det fair at konstatere, at anmelderne virkelig hader “The Mummy”. Men det er der en forklaring på. Den er nemlig ikke skabt til anmelderne, men til publikum.

Se også: Anmelderne knuser “The Mummy”: Værste Tom Cruise-film nogensinde

Det er instruktør på den første Dark Universe-film, Alex Kurtzman, der nu forklarer, at anmelderne ikke er målgruppen for “The Mummy”:

”Vi har lavet en film til publikum og ikke til anmeldere… Min erfaring er, at anmeldere og publikum ikke altid synger den samme sang,” siger Alex Kurtzman til Business Insider.

Det er dog ingen overraskelse, at Kurtzman undskylder de elendige anmeldelser på den måde. A.O. Scott fra New York Times skrev nemlig således i sin anmeldelse:

”Det vil blive hævdet, at den her ikke er lavet til anmelderne, men for fans. Det er helt sikkert sandt. Alle svindel-numre udføres med fjolser i tankerne.”

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 zamm- 6 år siden

.... og hvis fans heller ikke kan li' filmen, hvem er den så til? Nåh jo, skraldespanden!

Jeg synes godt nok de forsøger at redde deres flop lidt for ivrigt i stedet for bare at komme videre!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#2 Peteryde 6 år siden

Nogen der har set den endnu og kan bekræfte at den er ......... ?
Gravatar

#3 Kaversmed 6 år siden

Det er den mest latterlige cop out, når instruktører/producere påstår at film får dårlige anmeldelser, fordi den er lavet til fans. Det er at pisse på fansene og deres intelligens.

Det er muligt at fans og anmeldere ikke lige altid er på bølgelængde, men når man påstår, at en så mainstream film som "The Mummy" - med Tom Cruise i hovedrollen - kun bør kunne forstås af de mest hardcore fans, så falder jeg altså om af grin. Film som disse er McDonalds for øjnene - bevares, jeg kan da godt nyde en BigMac i ny og næ, men du skal ikke bilde mig ind at det er en kulinarisk oplevelse, som kun sande burgerfans forstår.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#4 kblood 6 år siden

Ja, det var godt nok en crappy undskyldning... altså han mener den er lavet til Tom Cruise fans, men ikke horror / monster film fans? Så vil han sikkert have ret, for det kræver da vidst at være Tom Cruise fan for at kunne li den lyder det til.

Jeg vil måske kunne lide den, men der skal så heller ikke så meget til før jeg kan li en film.

Skriv ny kommentar: