Dave Bautista kommer ikke til at vende tilbage i rollen som den elskværdige Guardian, Drax the Destroyer.

I et interview med Digital Spy har den tidligere wrestler snakket om fremtidige planer for den elskeværdige Guardian. Han forklarede:

“Der var snak i et stykke tid omkring en Drax og Mantis-film. Det var virkelig fordi, det var James Gunns idé. Han ønskede virkelig at lave en Drax og Mantis-film. Han beskrev det for mig. Jeg syntes, det var sådan en fantastisk idé, men jeg har ikke hørt noget opfølgende fra studiet.”

Bautista fortsatte: “Jeg tror ikke, de er særligt interesserede, eller det passer ikke med den måde, de har planlagt på. Men udover det, nej. Jeg mener, så vidt som mine forpligtelser strækker sig, har jeg “Guardians 3″, og det bliver formentlig slutningen på Drax.”

Selvom en Drax og Mantis-film bestemt kunne bliver spændende (især med James Gunn ved roret), er det ikke ligefrem de to karakterer, der var mest oplagte til at få en solofilm.

Dog ser det ikke ud som om, filmen kommer til at ske – slet ikke når man også tager i betragtning, at James Gunn selv netop har annonceret, at han ikke kommer til at fortsætte i “Guardians of the Galaxy”-franchisen efter “Vol. 3”.

Dermed følger Bautista instruktøren ud af døren. Det må siges at være en passende afslutning på deres samarbejde, efter Bautista i den grad har holdt sig loyal over for instruktøren. Han var efter Gunns senere tilbagetrukne fyring fra Disney ekstremt åben omkring sin utilfredshed med beslutningen, hvilket meget vel kunne have kostet ham rollen som Drax endnu tidligere.

Dog kan vi nyde at se Bautista tilbage i rollen en sidste gang, når “Guardians of the Galaxy Vol. 3” får premiere den 5. maj 2023.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 2 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#2 CaGoDa 2 år siden

vel også i Gaurdians of galaxy holiday special som kommer på disney+.
Gravatar

#3 Reborn Sith 2 år siden

Ja tak til en film om Mantis.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#4 Star Trek fever 2 år siden

For nogle år siden, i MCU tiden, ville jeg have glædet mig til GOTG3. Men i det nuværende klima i Hollywood og Disneys M-she-U klima så kan det kun gå galt
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Geekalot 2 år siden

Tja nu er det gang på gang bevist de siger et, til lønposen bliver rystet igen :)
Men håber også han stopper mens legen er god :)
Gravatar

#6 ietord 2 år siden

Star Trek fever (4) skrev:
For nogle år siden, i MCU tiden, ville jeg have glædet mig til GOTG3. Men i det nuværende klima i Hollywood og Disneys M-she-U klima så kan det kun gå galt


Ja, det bliver du jo nødt til at sige til dig selv, og åbenbart også alle andre. Men mon ikke det i virkeligheden bliver en ret fed film, som du jo desværre bliver nødt til at hade. XD

Skriv ny kommentar: