James Gunn har allerede stået for de to første “Guardians of the Galaxy”-film, og nu bliver den tredje film i franchisen altså instruktørens sidste.

I 2018 blev Gunn fyret fra “Vol. 3” på baggrund af nogle tweets, hvor han jokede med pædofili og voldtægt. Fyringen var et ekstremt upopulært valg hos både fans og skuespillerholdet, der alle støttede Gunn igennem fyringen.

DC var da også hurtige til at udnytte instruktørens hul i kalenderen og ansatte ham til at instruere “The Suicide Squad” og prequel-serien “Peacemaker”. Disney endte i sidste ende med at ombestemme sig og genansætte Gunn, der går i gang på “Vol. 3” efter sine DC-projekter.

Nu bekræfter Gunn så på det medie, der først fik ham fyret, at den tredje film bliver hans sidste i franchisen.

Selvom Gunn ikke vender tilbage, betyder det ikke nødvendigvis, at vi ikke kan se det intergalaktiske superheltehold i en fjerde film. Andre instruktører har allerede erfating med Peter Quill og co.. Russo-brødrene instruerede dem i “Avengers: Infinity War” og “Avengers: Endgame”, mens Taika Waititi instruerer dem i den kommende “Thor: Love and Thunder”.

“Guardians of the Galaxy Vol. 3” har premiere i biograferne den 5. maj 2023.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 sraw rats 3 år siden

Så håber jeg det bliver den sidste “Guardians of the Galaxy”-film.

Ingen Gunn ingen Guardians of the Galaxy
Gravatar

#2 Skak2000 3 år siden

#1
* Asgardians of the Galaxy
Gravatar

#3 BlackJesus 3 år siden

Det er godt nok en primitiv og snæversynet tilgang. jeg er også på team Gunn VS Disney. Men guardians of the galaxy har så meget potentiale at der er masser af instruktør der kan lave gode film i universet. Mon ikke også der kommer en reboot af franchisen.

spiderman har uden problemer overlevet alle de reboots der har været.
Gravatar

#4 Geekalot 3 år siden

Som jeg gerne så ham laver 3 film mere af Guardians, så ser jeg nu også frem til han laver nogle andre film :)

Skriv ny kommentar: