“Guardians of the Galaxy”-stjernen Dave Bautista spoiler “Avengers 4” en smule.

Drax-skuespilleren Dave Bautista afslører, at han bestemt medvirker i “Avengers 4”, selv om han forsvandt, da Thanos knipsede i “Infinity War”:

”Vi kommer helt klart til at se mere med Guardians i den kommende ‘Avengers’, som vi allerede har optaget… Det var vist ikke meningen, at jeg skulle sige det,” siger Bautista til Good Morning Britain.

Det er dog ikke første gang, at Dave Bautista afslører, at han sandsynligvis genopstår i “Avengers 4” – læs om det her.

Bautista forklarer videre, at han aldrig har fået at vide, at han ikke må afsløre sin medvirken i “Avengers 4”.

“Avengers 4” får premiere d. 25. april.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Edward Teach 3 år siden

Selvfølgelig. Intet har betydning og dybde i de film. Hokus pokus ingen er døde, ingen kan dø hiphurra
Gravatar

#2 Gridlock 3 år siden

#1 og modsat hvis det bare bliver død... fordi plottet nu engang siger det, er filmen heller ikke særlig god.
Kommer helt an på hvordan de takler den såkaldte død og genfødsel af diverse helte.
Ja hvis det bare bliver same time next week i´ll bring the cookies, så er der ikke meget og komme efter og så bliver det en omgang skrald.
Fordi så kan du ha den ene helt efter den anden dø den mest heltemodige død og det har ingen betydning fordi vi alle ved de kommer tilbage igen, der er ingen risiko forbundet med deres handlinger.

Dog hvis det her temmelig meget er en one time only ting eller noget der sker meget sjældent at de døde kommer tilbage, kan det gå hen og blive fedt.
Også det kan blive interessant og se hvordan Marvel verdenen tackler hele det med Thanos.

Vi kunne se en en planet der enten ville blive meget mere isoleret i det at de vitterlig lukker af for alt og alle der ikke er fra jorden, af frygt for at noget som Thanos måske kunne ske igen.
Eller måske vil de blive meget mere krigerisk, og hyre Stark til og starte med og designe skibe der faktisk kan nu andre solsystemer, så de kan forhindre at sådan noget som Thanos nogensinde sker igen ved at de simpelthen udsletter en hver opstart før han hende bliver en trussel.

Alt efter hvordan Avengers 4 vælger og håndtere det, kan filmen gå hen og blive lige så god som Avengers 3.
Gravatar

#3 SublimeKen 3 år siden

#1

Hvis du har så ondt i røven, at dit liv bliver forringet i sådan en grad, at du føler dig nødsaget til at tude dig hver gang, så lad dog være med at se dem!

On topic:

Selvfølgelig kommer de bestøvede folk tilbage, det er jo det hele plottet går ud på i 4'eren, som Infinity War også lagde op til, at finde en måde bringe dem tilbage. Det kan enhver med en smule intelligens vel regne ud! Men samtidigt skal man også tænke på at de igennem tidsrejser vil besøge de gamle marvel film, inklusiv GotG, så selvfølgelig er Drax med, om de blev bragt tilbage eller ej.
Gravatar

#4 HighFlyer15 3 år siden

Folk vender tilbage og så kommer andre til at dø istedet for(Iron Man, Captain America). Mon folk stadigvæk vil sige "DE KOMMER IGEN!!!" når skuespilleren ikke skriver flere kontrakter? Selvfølgelig kommer de til at gøre det. Især Hr. Edward Teach i toppen.

Skriv ny kommentar: