Aaron Sorkin (“The Social Network”) har i et par år arbejdet på manuskriptet til en film baseret på Steve Jobs’ liv. For et par måneder siden blev David Fincher (“The Social Network”) så sat i forbindelse med filmen. Men Fincher og Sorkin kommer nok næppe til at arbejde sammen igen foreløbig, skriver The Hollywood Reporter.

Se også: David Fincher og HBO samarbejder om ny tv-serie

Fincher var ganske vist aldrig tilknyttet projektet officielt, men der var ellers meget, som tydede på, at den Oscar-nominerede instruktør ville få instruktørtjansen. Især fordi han havde haft et møde med Sony, der havde ham øverst på deres liste over foretrukne instruktører til filmen. Efter sigende skulle Fincher dog have forlangt en check på 10 millioner dollars samt kontrol over marketingskampagnen, hvilket Sony ikke ville acceptere. Derfor kommer Fincher nok næppe til at instruere den kommende Steve Jobs-film.

Hvem Sony så hyrer til at instruere filmen, vil tiden vise. Uanset hvad, så skal vi dog ikke forvente en film i stil med “Jobs” fra sidste år. Sorkins manuskript er nemlig hovedsageligt bygget op om tre store scener: Annonceringerne af den første Mac, NeXT-computeren og iPoden.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Shadow_Dude 9 år siden

Er 10 millioner virkelig så svimlende? Jo det er selvfølgelig mange penge, men indenfor Hollywood er det da ikke så ualmindeligt er det?
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#2 Riqon 9 år siden

Fincher er nok i virkeligheden bare ikke særlig fascineret af historien/projektet, og så er der jo ikke noget at sige til, at han efterspørger andre grunde til at lave den ($$$).
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 duuk74 9 år siden

Haha det er jo lige i Jobs' ånd.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#4 the_paki_don 9 år siden

Problemet er, at han vil have de $10 millioner forudbetalt.

Og taget i betragtning af, at The Girl With The Dragon Tattoo ikke var den massive succes som håbet, hvor Fincher vist også fik mange penge og havde rimelig meget marketing kontrol blandet sammen med, at Sony har haft et uheldigt år sidste år, så er det dumt fra Finchers side at prøve at presse Sony.
Gravatar

#5 Slettet Bruger [2976930199] 9 år siden

Jeg synes närmere at det er dumt af Sony at afvise Fincher. Sidstnävnte har nemt råd til at afvise Sony. Spörgsmålet er om Sony har det samme.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#6 the_paki_don 9 år siden

Der findes tusindvis af instruktører. Der findes kun en håndfuld produktionsselskaber.

Jeg har svært ved at se, at Sony taber i denne sag... :)
Gravatar

#7 Verbal 9 år siden

Jeg har svært ved at se Fincher som taber i denne sag.

Der er allerede én nyere film om Steve Jobs, så hvis denne film skal blive en succes så har Sony behov for nogle store navne foran og bagved kameraet, for at gøre publikum interesseret.

Samtidig er det kun meget få instruktører som kan eksekvere Sorkins manuskrift succesfuldt. En af de meget få instruktører, som kan udføre det arbejde er David Fincher.

Derfor kan Fincher uden problemer tillade sig at kræve et så højt beløb. At Sony så siger nej, er næppe noget der holder Fincher vågen om natten. Han kan vælge og vrage imellem manuskrifter, samtidig med at adskillige produktionselskaber gladeligt opfylder Finchers ønsker, om ikke økonomisk så kreativt.
And like that... he's gone.
Gravatar

#8 the_paki_don 9 år siden

Måske nogen af de instruktører, der har arbejdet på The Newsroom eller The West Wing?

Sony er jo ude på at spare penge, så det kunne være en glimrende mulighed for at give en anden slags instruktør chancen.

Ellers synes jeg, at Bennett, som instruerede Moneyball, gjorde et habilt stykke arbejde. :)

Fincher skal nok "klare sig", ingen tvivl om det, men med Sonys problemer i tankerne, så giver det meget lidt mening, at Fincher ikke er lidt mere fleksibel og evt. fik lavet en aftale, så han kunne få de $10 millioner efter en vis indtjening.

Der er jo trods alt altid folk, der gerne vil se hans film...

Oh well. Jeg tror på, at Sony nok skal finde en interessant instruktør til opgaven, som er lidt mere medgørlig. Forhåbentlig ikke FOR medgørlig. Lidt rygrad er nu godt.
Gravatar

#9 Verbal 9 år siden

the_paki_don (8) skrev:
Måske nogen af de instruktører, der har arbejdet på The Newsroom eller The West Wing?


Ja, men tror du de kan sælge billetter? Næppe.

the_paki_don (8) skrev:
Fincher skal nok "klare sig", ingen tvivl om det, men med Sonys problemer i tankerne, så giver det meget lidt mening, at Fincher ikke er lidt mere fleksibel og evt. fik lavet en aftale, så han kunne få de $10 millioner efter en vis indtjening.


Dårligt år eller ej, så er Sony ikke ligefrem tæt på fallittens rend, og ville sagtens kunne betale Fincher det han vil have. Så jeg kan godt forstå Fincher stod fast på sit krav.

And like that... he's gone.
Gravatar

#10 fubar 9 år siden

Manuskrift, tihi.

Skriv ny kommentar: