Fanskabte film er i fokus på dette års CPH PIX-filmfestival, og de næste par dage vises alt fra en legendarisk genindspilning af Indiana Jones-filmen “Jagten på den forsvundne skat” (lavet at tre teenagere over en periode på syv år i midten af 1980’erne) til et fan-produceret “RoboCop”-remake, som hele 61 forskellige instruktører har været med til at skrue sammen!

Se også: Filmz TV finkæmmer “RoboCop”-franchisen.

Our RoboCop Remake” er blevet lavet i protest mod Hollywoods genindspilningsmaskine. Hver instruktør fik en scene fra Paul Verhoevens oprindelige klassiker, “RoboCop” fra 1987, til fri fortolkning – hvilket gør filmens satiriske univers endnu mere karikeret og hylende morsomt.

Filmen vises i morgen kl. 19.00 i Cinemateket, og den bliver introduceret af Filmz’ Johan Albrechtsen (The Insider), som tidligere har diskuteret Verhoevens sci-fi-klassiker på Go’morgen Danmark.

Du kan bestille billetter til visningen her, men også vinde dem.

I samarbejde med CPH PIX udlodder vi 3×2 billetter til visningen. Skriv her i tråden, hvilken film du er størst fan af og hvorfor, og så deltager du i lodtrækningen! Husk, at du skal kunne se filmen i morgen i København!

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Nancy 7 år siden

Man kan se filmen gratis på deres hjemmeside

www.ourrobocopremake.com
"It's not a significant bullet." - Werner Herzog
Gravatar

#2 frankdrebin 7 år siden

SC-27 (40:03 - 43:35) Er rimelig grineren! :)
Gravatar

#3 Business Monkey 7 år siden

deepfist (1) skrev:
Man kan se filmen gratis på deres hjemmeside

www.ourrobocopremake.com


Man kan selvfølgelig også få sig en fantastisk biografoplevelse, da fanfilm næsten aldrig vises i biffen! Især gratis, hvis du vinder konkurrencen! :D
Gravatar

#4 Nancy 7 år siden

#3 Jo bevares, hvis man får gratis billetter, er da det skønt at kunne se den i biffen. Nu er det dog ikke alle der kan vinde og så er det måske ikke alle der gider bruge 85,- på en fanfilm. Nu har du dog muligheden for helt selv at vælge :-)
"It's not a significant bullet." - Werner Herzog
Gravatar

#5 Jarvis 7 år siden

Har nok med originalen, tak.
Gravatar

#6 GustavE 7 år siden

Er lige kommet hjem fra Raiders of the Lost Ark: The Adaptation. Den var virkelig fed og virkelig sjov og virkelig imponerende og virkelig opfindsom! Flyet, som Indy og Jock flygter i i starten, er byttet ud med en robåd, og den lille irriterende abe er byttet ud med en hund. Virkelig en genial fanfilm (selvom billed- og lydkvaliteten er helt enormt ringe hele vejen igennem)!

Skriv ny kommentar: