Det er Disneys skyld, at DCEU-filmene har klaret sig dårligt hos anmelderne og dermed publikum. Det mener en gruppe vrede DC-fans, der nu vil straffe Disney ved at manipulere en negativ publikums-rating af “Black Panther” hos Rotten Tomatoes.

Se også: Efter stor splittelse om “The Last Jedi”: Filmfans vil lukke Rotten Tomatoes

De vrede DC-fans, der kommunikerer igennem Facebook-gruppen ‘Down With Disney’s Treatment of Franchises and its Fanboys’, er overbevist om, at Disney har betalt bestikkelse til anmelderne for negative DCEU-anmeldelser i et forsøg på at skade DC og dermed gavne Marvel Studios.

Således støtter tusinder af DC-fans nu op om at ramme “Black Panther” med en lav rating for at straffe Disney:

”Det er tid til at slå tilbage imod Disney og straffe dem for at bestikke anmelderne, der har skadet DC Comics på film,” lyder begrundelsen for gruppen ifølge The Wrap.

Rotten Tomatoes udtaler, at deres sikkerhedsfolk overvåger situationen, så “Black Panther”-scoren ikke bliver manipuleret.

“Black Panther” får premiere d. 15. februar.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Anders E 1 år siden

Fanboys og deres mangel på et meningsfuldt liv.... Det er sørgeligt, da størstedelen af dc-film er generelt under middel. Hvorfor straffer de ikke bare dc-films via boykot indtil, DC lærer at lave film?
Gravatar

#2 Gorman 1 år siden

En flok forkælede barnerøve
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Spawnster 1 år siden

Har de seriøst ikke selv set DC's film? de er elendige stort set alle sammen
Gravatar

#4 The_Corrector 1 år siden

Ja selvfølgelig er det Marvel / Disneys skyld (sarkasme).
De kan sgu da ikke gøre for, at DC endnu ikke har forstået hvordan man laver en god superhelte film.

Problemet for DC er, at de har skuffet gang på gang på gang, hvor Marvel har leveret.
Fans har kunne regne med Marvel, hvor DC har svigtet. Det har intet med Marvel at gøre.
Marvel er bare bedre.

Når Marvel sender noget nyt på marked, så forbinder du dem automatisk med succes og en god film. Hvor du med DC automatisk forbinder dem med fiasko og en dårlig film. Den status har DC selv opnået, det sgu ikke noget Marvel har sat dem i. Så nu må de satme lige tag sig sammen, og få sig et liv!

DC har det problem at de skal bevise de kan lave gode film, en god film er ikke bare nok, nej de skal sende et stribe af gode film på marked, de har ikke råd til at fejle. Hvor i mod Marvel, de har så stor en tillid hos deres fans, at de skal sende en god stribe af dårlige film afsted, før de havner hvor DC er.

Jeg siger ikke på forhånd Black Panther er god. Men ud fra det jeg har hørt, så skuffer den ikke.
DC fans skal bare huske, at hvis de vil til at føre krig, om at ned rate Marvel film, så skal DC fans bare lige huske, at Marvel fans ikke vil gøre det samme mod DC film, for det klare de så fint selv over hos dem.
Gravatar

#5 Snipp 1 år siden

And here we go
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#6 Aragorn76 1 år siden

Hold nu kæft nogle tabere.........tag jer sammen DC fans.....
Gravatar

#7 Snipp 1 år siden

#6 Vi er faktisk nogle DC fanboys som ikke går ind for dette...
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#8 Gorman 1 år siden

#3 wonder woman er nu helt ok af de nyere film

Synes egentlig også at de andre DC film er ok underholdning, de når bare på ingen måde niveauet for Marvel filmene
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Mads47 1 år siden

Synes simplehen denne form for toxic fandom mentalitet er hæslig og det er det samme barnlig pis vi ser i Star Wars community og Hitman seriens fanforum. Jeg er træt af alle de her typer, som vil fører krig, fordi de føler sig forurettet. Det er okay at vi kan lide noget forskelligt, uden vi behøver at ty til forsøg på at skade franchises.

Personligt er jeg lang større tilhænger af DC end jeg er Marvel. Dog kan jeg godt anerkende at Marvel har ramt rigtigt med deres tilgang til et shared movie univers og DC ligger og roder lidt rundt.

The_Corrector (4) skrev:
DC fans skal bare huske, at hvis de vil til at føre krig, om at ned rate Marvel film, så skal DC fans bare lige huske, at Marvel fans ikke vil gøre det samme mod DC film


Ej det er noget pis, Marvel fandom er ikke anderledes en så mange andre fandoms. Der vil altid være nogen toxic personer som tyder til den her slags banale barnligeheder, så hvis rollerne var byttet om ville vi se en ligende tendens. Hvis man tror at Marvel fans er ude for den kategori, så er man en blind fanboy.
Gravatar

#10 Geekalot 1 år siden

Er dog mere til Marvel, som film. DC vinder fuldstændig på tegneserie hæfterne, syntes jeg. Men ja at gå direkte efter bare at skade den ene part for man ikke kan lide dem, er fuldstændig nonsens. Kan man ikke lide det, så lavære med at se det. Længere er den som sådan ikke.
Syntes da heller ikke DC har formodet at skabe det du burde have, men at gå efter at give dem dårlig ratings eller snakke dårligt om dem, er simpelthen for lame, så kan man nøjes med bare at sige man ikke bryder sig om dem. Det samme gælder også for Marvel.
Med hensyn til Star Wars, kunne jeg nu rigtig godt lide TLJ og dens take på Luke, syntes det giver god mening han har frasagt the force, og er blevet en gammel sur mand, efter hvad der er sket :) Fandt den på mange måder mere original en TFA, som dog også var rigtig god :)

Skriv ny kommentar: