På det amerikanske filmsite Rotten Tomatoes er 91 procent af anmelderne positive i forhold til “The Last Jedi”. Kun 51 procent af publikum deler den opfattelse. Og det er åbenbart for galt. Derfor vil filmfans nu have lukket Rotten Tomatoes.

Se også: Publikum rangerer “The Last Jedi” dårligst af alle “Star Wars”-film

Det er Andre Gomes, der har startet en underskriftsindsamling for at få lukket Rotten Tomatoes.

Han mener, at det er et problem, at anmelderne og publikum ikke er enige, hvilket ifølge Gomes beviser, at anmelderne er uprofessionelle.

Videre uddyber Gomes, at anmelderne, som bliver samlet hos Rotten Tomatoes, primært er positive over for blockbusters fra Disney, hvilket altså åbenbart betyder, at Rotten Tomatoes bør lukkes.

Hvorfor der skal være enighed imellem anmelderne og publikum, forklarer Gomes ikke. 805 personer har aktuelt underskrevet kravet om lukning af Rotten Tomatoes.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Endnu en fyr, der ikke har sat sig ind i tingene, som laver en underskriftsindsamling. Rotten Tomatoes anmelder ikke film. Det eneste de gør er at samle anmeldelserne på et enkelt sted. Hvad folk gør ved dem er op til dem selv. Man kan bruge det til et hurtigt overblik og kun kigge på rotten tomato scoren. Man kan også også vælge at læse nogle af anmeldelserne for at finde ud af hvad de mener er godt/skidt ved filmen. Anmelderne vil stadig være der selv om Rotten Tomatoes blev lukket.
Gravatar

#2 Mads47 3 år siden

Jeg synes personligt ikke man kan bruge User meta score til særligt meget. Det giver på ingen måder et rigtigt eller objektivt billede af filmen. Nogle vil give 10/10 som det var det bedste nogensinde og andre vil give filmen 0/0 fordi de er opsat på at hade den. Dertil er der mange der vil bruge flere accounts til at enten hæve eller sænke filmens score.

Men i sidste ende burde review score ikke betyde noget, hverken fra andmelder eller publikum. Dog håber man da på at de film man kan lide har en god score.
Gravatar

#3 KimDownUnder 3 år siden

Man kan sammenligne med de hundredevis af anmeldelser, hvor anmelderne hader en film og publikum elsker den. Jeg ser ikke nogen petitions om at lukke Rotten Tomatoes der. Fandom er som en religion: De har en mening og bliver rasende, hvis der er nogen, som synes noget andet.
Gravatar

#4 Snipp 3 år siden

Ja så fik den person også sin popularitet og medielys. Der vil jo intet ske selvom han samlede 200.000+ sammen.

Jeg følger mere imdbs score og savner deres forum hvor man kunne finde gode diskussioner.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 eskithekid 3 år siden

Enig med Snipp om imdb.

Man kan kun spekulere om hvor meget selskaberne er i spil om anmeldelserne af film.

Personligt vælger jeg ikke film som mainstreampublikum foretrækker at se (at kun gå efter scores og anmeldelser), det ville være ren hjernevaskelse.

Skriv ny kommentar: