Når man siger Marvel Studios, så siger man automatisk også Kevin Feige. Han er manden, der tegner det store Marvel-studie. Intet bliver besluttet uden ham. Den strategi kopierer Warner Bros. nu til deres nyoprettede DC Films.

Se også: Kevin Feige: Uundgåeligt at Marvels film og serier mødes

Det bliver Jon Berg og Geoff Johns, der har spillet en nøglerolle omkring DC-serierne “Arrow”, “Supergirl” og “The Flash”, som bliver det nye makkerpar, der sammen skal tegne de store linjer i DC Films, hvor Warner Bros. samler deres fremtidige DC Comics-film, skriver The Hollywood Reporter.

Det er angiveligt det skuffende resultat fra “Batman v Superman”, der nu får Warner Bros. til at fokusere deres forretning endnu mere, så der bliver en samlet strategi og rød tråd.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Peteryde 8 år siden

Tjaae..

For de serier er virkelig gode. Ja Arrow havde da lidt momenter i første season
Gravatar

#2 Kviesgaard 8 år siden

Har ikke set nogen af de serier, så det kan jeg ikke udtale mig om.

Men det må vel stå klart nu, at den hidtidige strategi fra Warner Brothers ikke har været særlig succesfuld. Hvorimod Marvel nærmest har befæstet sin position på jerntronen uden større besvær.

Så noget må Marvel vel gøre rigtig.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 Geekalot 8 år siden

Tror nu også meget munder ud i at folk ikke giver DC en chance, syntes selv at de sidste 2 film har været rigtig gode og deres serier er også rigtig gode lige med undtagelse af Supergirl. Så virker det også lidt til man prøver at fortælle lidt for meget i DC, lidt som om man gerne vil hen hvor Marvel er nu bare på en hurtig måde og det kan man ikke. Men ser det som et plus at Snyder ikke har eneret til at lave de film mere, han er ok, men sikker på der er andre der kan gøre det lige så godt, og muligt bedre.
Gravatar

#4 Troels-K 8 år siden

#3

Jeg har set Man of Steel, og BvS, og de fungere bare ikke for mig... de er virkelig ringe selv i forhold til marvels dårlige film, den der gritty feel som man går efter, fungere ikke for dem, den er bare kedelig.

*spoilers for BvS*
Marvel rammer den rigtigt mellem seriøsitet og humor, så når der ikke er en kamp scene, er det ikke bare et lang kedelig segment af ingenting... Og deres historie virker mere sammenhængene, bare se på batman som laver en 360 i kampen mod superman, fordi hans mors navn bliver nævnt.. Kunne ikke tage de seriøst...
*Spoilers*

Arrow serien startede godt, sæson 2 og 3 blev dårligere og forudsigelige, sæson 4 tager i det mindste nogle chancer.

Flash fungere faktisk for mig, og en af de serier jeg syntes som er god for tiden.

Supergirl, no clue, ikke set det.

Så hvis Flash / Arrow holdet på kommer banen, kan det kun blive bedre.
Gravatar

#5 CaGoDa 8 år siden

Går ud fra at ingen har set DC Legend of Tomorrow?
Gravatar

#6 kenneth86 8 år siden

jeg er en af dem som elsker DC og Marvel eller i hvert fald X-Men Blade og Spiderman filmene plus sys også at Iron Man 1 og Captain America Winter Soldier var god men den nye Captain America fanget mig overhovedet ikke plus så det er overdrevet hvordan the bad guy deri udtænkt planen. jeg elsket Man Of Steel og BVS og ja der er huller i BVS men hvorfor ikke hvorfor folk hader den så meget. ingen påstå at den blev verdens bedste film da den kom ud så hvorfor er folk så hårde ved den? og for at snakke om DC tv shows så følger jeg med i Flash og Legends Of Tomorrow men er mest til Flash af de to men rigtig gode serier. fulgte også med i Arrow og elsket det show indtil der skete noget i sæson 4 så nu er jeg stoppet med at se det.. men sjovt alle snakker om hvor dårlige DC film er men hvad med Iron Man 3. Hulk 1 og sikkert også flere hvis jeg lige kunne huske dem. men det er også virkelig dårlig film men ingen snakker om dem fordi uh det er Marvel..
Gravatar

#7 Geekalot 8 år siden

#4 De film følger tegneserierne meget godt, måden der er på og stemningen. Sådan er de nemlig også i tegneserien, og det er der folk bare skal lære at der er en forskel på DC også Marvel. Det har folk svært ved, så når folk der elsker Marvel og ikke kender til den forskel går ind og ser en DC film, så går de ud skuffede, fordi det ikke var sådan de havde regnet med de var. Det altså ikke DC´s skyld, men de undskyld, uvidene biografgængere der går ind og tror de skal se en Marvel ripoff film´s skyld :) Begge universer er skide gode, syntes jeg selv, men det er dælme vigtigt man kender forskellen på dem inden man går igang med se dem, hvis man ikke skal være skuffet.
Gravatar

#8 kenneth86 8 år siden

det lyder i hvert fald nogen gange som om folk bare hader DC bare fordi de kan. laver DC perfekte film. nej men det gør Marvel heller ikke. jeg var selv en af dem som var godt træt af det da jeg fandt ud af at Ben Afleck skulle spille Batman men ærligt så sys jeg han er den bedste der har været :-) sys Bale var okay men hans Batman stemme var til at blive sindssyg af. det lød bare som om han var hæs og det kan man som skurk ikke blive bange for. sys bare det er ved at være for meget hvordan folk er ude efter DC mens alt Marvel røre ved er rent guld i folks øjne og de vil slet ikke sige noget ondt om dem. jeg elsket BVS og Deadpool. Deadpool var så grineren og Ryan var det helt rette valg til rollen men Captain A Civil War er lidt ligesom BVS det er 2 helte oppe mod hinanden men dårligere skurk selvom jeg sys ikke BVS valgte den rette skuespiller med Lex.

Skriv ny kommentar: