Batman v Superman” fik mange hug for at være for mørk. Den manglede Marvels lyse humor, lød kritikken. Nu har DC Films lyttet: Fremtidens DC-film bliver alt andet end mørke.

Se også: Stan Lee tilbyder sin hjælp til DC Films

Det er den nyudnævnte DC-chef, Geoff Johns, der nu sætter en ny retning for DC Films, der skal væk fra den mørke stil:

”Meget misforstået så har selskabet i fortiden tænkt: ‘Åh, DC-film er grynede og mørke og det er det, der gør dem anderledes.’ Det kunne ikke være mere forkert,” siger DC-chefen til Wall Street Journal.

Derfor vil publikum opleve en helt anden type DC-film, når “Justice League” får premiere til næste år:

”Det er et håbefuldt og optimistisk syn på livet. Selv Batman har et glimt af det i ham. Hvis han ikke troede, at han ville gøre morgendagen bedre, så ville han stoppe.”

“Justice League” får premiere d. 16. november i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 moulder666 6 år siden

Personligt synes jeg da ikke, at DC film har fået hug for hovedsagligt at være for mørke.

Tværtimod synes jeg da, at de generelle kommentarer har været, at det er rart med et alternativ til Marvels lette tone - og Batman filmene har da om noget fået positiv kritik selvom de er ret så pokkers mørke i tonen.

Der har til gengæld været masser af andre grunde til at kritisere DC film - hvis vi lige undgår Batman trilogien og Watchmen, der har fået masser af positiv omtale. Hvis vi bare tager de sidste 10 års tid:

Superman Returns: For at være langtrukken og kedelig.

Green Lantern: For bare at være gennemført ringe og derudover have den ringeste "skurk" i nyere tid.

Man of Steel: Fordi Superman slår ihjel som en anden psykopat og for at kede os ihjel med skabelseshistorien igen-igen.

Batman V Superman: For at have en Batman der slår ihjel - åbenlyst og hele tiden, for at have en Lex Luthor med en latterligt kompliceret og usandsynlig plan og ikke mindst for at have én af de mest ulogiske og platte slutninger i nyere tid. (Martha? Martha!)

Suicide Squad: Specielt ved denne film, ryger kæden mht. at de skulle få hug for at være for mørke. For vi ender jo med noget, der som udgangspunkt skulle have været en relativt mørk film, men i stedet bliver en flok pussenussede antihelte fordi de skiftede tonen undervejs - og så har den forståeligt nok fået kritik for at være en rodebutik af en anden verden.

Jeg siger ikke, at DC film ikke har positivt indhold - der er masser - men de har også (ganske fortjent) fået en del kritik - jeg kan dog simpelthen ikke genkende, at det skulle være pga. den mørke tine!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: