blue beetle instruktør / filmz.dk

DCEU’s “Blue Beetle” har fundet sin instruktør


DC og Warner Bros. har ansat den puertoricanske filmskaber Angel Manuel Soto som instruktør på deres superheltefilm “Blue Beetle”, fortæller The Wrap.

Den latinamerikanske instruktør tilslutter sig den mexicansk fødte forfatter Gareth Dunnet-Alcocer, som skriver filmens manuskript.

Superhelten Blue Beetle har en lang historie, da den første udgave af karakteren blev skabt tilbage i 1939. Det er dog den nyeste udgave af den blå superhelt, som vi følger i den kommende filmatisering. Her møder vi den mexicansk-amerikanske teenager Jaime Reyes, der får sine superkræfter, efter en skarabæ fra det ydre rum sætter sig fast i hans rygsøjle og giver ham en overjordisk rustning.

Tidligere på ugen blev en anden latinamerikansk superhelt offentliggjort, da Sasha Calle fik rollen som Supergirl i den kommende DC-film “The Flash”. “Blue Beetle” markerer sig dog historisk som DC’s første superhelte-film med en latinamerikaner i hovedrollen.

Soto er et relativt ukendt navn i Danmark, og “Blue Beetle” bliver hans hidtil største film. Han har tidligere instrueret filmen “Charm City Kings”, der vandt ensemblekategorien i sidste års Sundance-festival.

Der er endnu ingen planlagt premieredato for “Blue Beetle”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: