Da animationsfilmen “Batman: The Killing Joke” i weekenden fik premiere på årets San Diego Comic-Con vakte det postyr, at man viste en grafisk sexscene imellem Batman og Batgirl.

Se også: Første trailer: Batman i R-rated jagt på Jokeren i “The Killing Joke”

For det er bestemt ikke hverdag, at en tegnefilm både viser sex og vold. Men det gør “Batman: The Killing Joke” altså. Og så bliver det ikke mindre kontroversielt af, at det drejer sig om Bruce Wayne og Kommissær Gordons yngre datter:

”Vi var klar over, at det var lidt risikabelt. Der er helt klart nogle ting i den første halvdel, der vil være kontroversielle,” siger DC-producer Bruce Timm til Vulture.

Men selv om det har rejst kritik hos nogle fans, så fortryder Timm ikke, at sexscenen er med:

”Det var meget vigtigt for os at vise, at karaktererne laver nogle ret store fejltagelser… Det var meget fascinerende for os at udforske den vinkel.”

“Batman: The Killing Joke” får dansk premiere d. 8. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#8 Det spiller klart også ind. Vi har opdateret nyheden.
Gravatar

#12 Sir_cumalot 7 år siden

Stormageddon (8) skrev:
Folk her virker ikke til at fatte selve debatten. Det er ikke sexscenen i sig selv der forarger folk. Det er det faktum at det Batman og Batgirl. Ligesom med Robin, så har Batman altid været en faderfigur i Batgirls liv. Det giver ingen mening for hverken den ene eller den anden karakter.


Det passer da fint til Bruce Wayne. En excentrisk rigmand med hang til hurtige biler og flotte damer.

Skriv ny kommentar: