#ReleaseTheAyerCut-bevægelsen får muligvis snart sin vilje – også til HBO Max.

Efter nyheden om et ‘Snyder Cut’ af “Justice League” til HBO Max har andre fan-grupper nu fået tændt et håb. Det gælder ikke mindst #ReleaseTheAyerCut-bevægelsen.

Nu erfarer DCEUMythic så, at et reelt ‘Ayer Cut’ af “Suicide Squad” også kan være på vej til HBO Max.

Selve færdiggørelsen af David Ayers langt mørkere udgave af “Suicide Squad” vil endda være mere enkel og billigere end Snyders “Justice League”.

Således har flere ledende medarbejdere hos Warner Bros. allerede set David Ayers “Suicide Squad”, der næsten færdig blev vist ved en test-screening.

Og angiveligt synes disse medarbejdere bedre om Ayers udgave end biograf-udgaven, der var ændret til en komedie nærmest frarøvet Jared Leto i rollen som Jokeren.

Netop Joker-karakteren blev radikalt ændret til biograf-udgaven, hvilket senest har fået Jared Leto til at støtte #ReleaseTheAyerCut.

Læs også ‘“Suicide Squad”-instruktør: Én trailer var tro mod min udgave – mørk som “Joker”‘.

Zack Snyders “Justice League” får premiere på HBO Max i 2021.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Durante 2 år siden

Se, DET er noget jeg ville støtte! Den første trailer med jokeren fangede mig fuldstændig, og hvis filmen virkelig havde stemningen hele vejen igennem, så er jeg solgt
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Det er det ironiske. Ved at forsøge at gøre den sjovere, fjernede de faktisk humoren fra filmen. Det sjoveste er i traileren. Det bliver nok samme superskurk som laver den underlige dans, de er oppe imod, men rejsen derhen kan gøres langt bedre og mere underholdende/udholdelig at se på.

Skriv ny kommentar: