#ReleaseTheAyerCut-bevægelsen får nyt liv med en række afsløringer fra David Ayer om den originale udgave af “Suicide Squad”.

Efter annonceringen af Zack Snyders “Justice League” på vej til HBO Max, så er fokus nu skiftet til en anden omstridt DC-titel – “Suicide Squad” fra 2016.

Instruktør David Ayer fik ikke ‘final cut’ på “Suicide Squad”, der blev ændret af Warner Bros.-ledelsen til en komedie, hvilket den aldrig var tænkt som.

David Ayer forklarer nu, at han fik at vide, at hans udgave var for mørk:

”Forestil jer, hvis Todd Phillips’ ‘Joker’ blev ændret, fordi den var for mørk – det var præcis det, der skete med ‘Suicide Squad’,” skriver Ayer på Twitter.

“Suicide Squad”-instruktøren afslører, at Comic-Con-traileren fra 2015 fangede essensen af hans udgave.

Comic-Con-traileren er mørk i stilen fra Zack Snyders “Batman v Superman”, men mørket blev erstattet med jokes i de følgende trailers fra 2016, hvor Ayer havde mistet kontrollen over produktionen.

Læs også ‘“Suicide Squad”-instruktør forsvarer seksualiseret Harley Quinn‘.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Min yndlingsreplik blandt alle Jokers: Im not gonna kill you... Im just gonna hurt you ... Really ... Really ... bad.

Mere af det tak. Der er nogen der ikke kunne lide den nye joker, andre elskede ham. Men hvis man skal gøre det skal man ikke gøre det halvt, for så bliver begge sider skuffede og der er ikke ret mange der blev tilfredse med det vi fik.
Gravatar

#2 thedirtyone 1 år siden

Den fedeste af de trailere den film havde. Den tone og stemning er den rette ånd for Suicide Squad. Shame om you WB!

Skriv ny kommentar: