Warner Bros. har sendt “Dungeons & Dragons” videre til Paramount. Nu kan det samme ske med “Nightwing”-instruktør Chris McKay, der er favorit til at instruere “Dungeons & Dragons”.

Se også: ”Dungeons & Dragons”-film bliver som “Guardians of the Galaxy”

Det er The Tracking Board, der skriver, at Warner Bros. nedprioriterer DCEU-filmen om Robin med titlen “Nightwing”. Der går flere år, før den bliver biograf-aktuel.

DC Films satser derimod i stedet på film som “Aquaman”, “The Batman”, “Suicide Squad 2”, “Shazam!”, “Wonder Woman 2”, “Flashpoint” og “The Joker”.

Derfor er “Lego Batman filmen”-instruktør Chris McKay i en periode fri på markedet, hvilket Paramount altså vil benytte sig af.

Chris McKay skulle angiveligt ikke være afvisende over for idéen om at benytte “Nightwing”-ventetiden på “Dungeons & Dragons”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 6 år siden

Vidste slet ikke at Warner Bros havde haft rettighederne til Dungeons and Dragons, men at de har sendt det videre til Paramount er en fantastisk nyhed. Lige nu magter de bare ikke opgaven med at lave et Cinematisk Universe, som det er muligt at få ud af Dungeons and Dragons, hvor man har en masse forskellige historier, der kædes sammen.

Det eneste jeg er interesseret i fra DC lige nu, er batman-universet, men Batgirl kommer sikkert ikke til at ske. The Batman, der skulle være instrueret og spillet af Ben Affleck er også rykket længere væk, og Ben Affleck vender højst sandsynlig heller ikke tilbage som Batman. Man kan håbe på at The Joker bliver god, og at der kommer flere film centreret omkring Gotham City, og at de ikke har noget med DCEU at gøre.

Deres Godzilla, Kinog Kong Monster Universe har dog foreløbig været godt, men det er jo så kun 2 film, hvor sammenkædningen kun sker i post-credit scenen, og det er nok heller ikke de samme fra Warner Bros, der er i spidsen for dette univers.
Gravatar

#2 kblood 6 år siden

Kunne godt nok være nice hvis der endelig blev lavet en rigtigt D&D film. De har godt nok været dårlige til at basere film på det ind til videre. Som det har været ind til nu har det sådan set været godt at man ikke har prøvet at bruge nogen af de store karakterer i et af de mange D&D universer.

Skriv ny kommentar: