Han overtog “Justice League” efter Zack Snyder gik på orlov. Og det endte som den største fiasko i DCEU-historien. Nu dropper Joss Whedon samarbejdet med DC Films.

Se også: Video: Joss Whedon har kopieret “The Avengers” med “Justice League”

Det var ellers meningen, at Joss Whedon skulle lave “Batgirl” som en del af fremtidens DCEU, hvilket blev annonceret for et år siden. Men han manglede en god idé:

”‘Batgirl’ er et spændende projekt, og DC har været så støttende samarbejdspartnere, at det tog mig flere måneder med at indse, at jeg faktisk ikke havde en historie,” siger Whedon til The Hollywood Reporter.

Dermed ser det ud til, at “The Avengers”-instruktørens DCEU-karriere bliver en ultrakort en af slagsen, der altså indtil videre kun har indeholdt færdiggørelsen af “Justice League”.

Hvorvidt DC Films går videre med “Batgirl” uden Whedon vides endnu ikke.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 The_Corrector 6 år siden

Som det var en der så fint sagde til mig den anden dag.

DC's problem er at deres superhelte handler om de superkræfter de har, hvorimod Marvels helte handler om karakteren. Det er derfor Marvel har så stor succes. mens DC flopper. Der er dybde i Marvels film, der er der ikke i hos DC med undtagelse af Batman, som er den eneste der rent faktisk er lavet til at fungere på film.
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

Det er en skam. For om nogen så er han personen der kunne hive de film op. Give ham "skylden" for de flopper når Snyder har optaget 3/4 af det hele holder ikke. Man burde give whedon frie tøjler i stedet for.
Gravatar

#4 Kaversmed 6 år siden

Jeg har aldrig forstået fascinationen af Whedon. I min bog har han aldrig lavet noget mindeværdigt eller godt.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#5 The_Corrector 6 år siden

#2 Lige præcis :D
Gravatar

#6 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#5 Kickassssss!
Gravatar

#7 Johnny42 6 år siden

#1 Så har du vist ikke set den oprindelige Superman(1978).

#3 Nu er det så kommet frem, at Snyder blev fyret allerede i februar måned, så Wheedon havde masser af tid til at foretage de ændringer han følte der var behov for(Når de nu ikke brugte alverdens tid på CGI'en). Selve Justice League lignede jo The Avengers filmen, bare med dårligere CGI, og det var en utrolig dårlig film, så det kunne jo kun blive værre med ham om bord.
Gravatar

#8 Mejse 6 år siden

#7 ved godt du ikke er fan af den CGI de leveret, men at påstå de ikke brugte tid på det, når bare sådan en process som det fjernede skæg (som vi er enige om var en dårlig løsning) ikke er dyr, men tager STORE mængder tid, virker det lidt fjollet :)

Skriv ny kommentar: