Meningerne har været mange og delte omkring Zack Snyders “Batman v Superman”. Det gælder også de danske anmeldere, der langt fra er enige om kvaliteten af “Dawn of Justice”.

Se også: Anmeldelsen af “Batman v Superman: Dawn of Justice”

Således er Politiken, Filmz og Berlingske alle behersket positive med fire stjerner, der alle fremhæver Ben Afflecks præstation som stærk.

Jyllands-Posten, CinemaZone og Ekstra Bladet lander på tre stjerner, der peger på, at den er alt for lang.

Mest negativ er B.T. og Ekko, der kun har to stjerner at gøre godt med til den store satsning fra DC Comics.

Hvilke anmeldere er du enige med?

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (31)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 4 år siden

Jeg er enig med BTs anmelder, den her film er ALT for meget, på alle måde. Ikke engang Jesse (som ellers tit skyder gode præstationer afsted), kommer godt fra den!
Alle som mener Ben er en bedre Batman, end Keaton og Bale (Hell, even Adam West) - må ha' set en helt anden film end jeg. Godt jeg ikke har givet en krone for det!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 Aragorn76 4 år siden

Therewillbeblod (1) skrev:
Jeg er enig med BTs anmelder, den her film er ALT for meget, på alle måde. Ikke engang Jesse (som ellers tit skyder gode præstationer afsted), kommer godt fra den!
Alle som mener Ben er en bedre Batman, end Keaton og Bale (Hell, even Adam West) - må ha' set en helt anden film end jeg. Godt jeg ikke har givet en krone for det!


Lol.....Nu er det jo B.T. du refererer til, så tager det ikkesærligt seriøst.
Jeg har set samme film, og er uenig i at Affleck er dårligere end de nævnte, og desuden så kan de fleste lide filmen, men der skal jo altid være nogen der har ondt i røven over et eller andet.....lidt ligesom den nye Star Wars. Heldigvis er det hverken anmeldere eller mavesure filmz brugere der definerer en films succes;).
Og nu hvor du nævner du ikke har spenderet en krone på filmen, så læser jeg det som om at du enten ikke har set den i biografen, eller måske streamet den ulovligt, eller fået en fribillet.....men det kan du vel svare på;)?
Gravatar

#3 Geekalot 4 år siden

#2 sådan læste vi hvis alle sammen det :) og ikke særlig god stil på et film forum... Men lad nu manden forklare først :)
Gravatar

#4 doctor doom 4 år siden

Mavesur, Aragorn? Hvem er det?
Gravatar

#5 Dominar Rygel XVI 4 år siden

Jeg så den i går aftes og jeg må indrømme, at jeg var pænt skuffet! Jeg vil give den 2/3 stjerner gående mod 2.

Jeg kommer ellers fra et udgangspunkt, hvor jeg var ret vild med Man Of Steel som jeg ville have givet 3/4 gående mod 4 stjerner.

Den har efter min opfattelse flere punkter hvor filmen fejler:

Batman:
Vi får hans oprindelses historie hvilket er helt unødvendigt og de første 40 min sker der intet i historien. Jeg tror hensigten var, at vi skulle blive bekendt med Batman og hvorfor han er blevet den han i dag er - det lykkes ikke.

Alfred er 10 år ældre end Bruce, det virker underligt og kunstigt og vi kommer aldrig under den historie Arc der er mellem de 2. Det virker derfor sindsygt creepy når Alfred udtaler, at han desværre aldrig kommer til at se Bruce have børn....

Der går en smule Joel Schumacher i den for Batmans vedkommende. På plus siden har Batman fået cool tech tilbage.

Ben Affelck gjorde det efter min mening gangske OK, men at jeg synes der er langt til at sige han er den bedste Batma - Det forstår jeg ikke. Jeg synes ikke han havde så meget at arbejde med så spændende at se en stand a lone film med Batman.

Supermand:
Jeg synes supermand bliver reduceret til en næsten birolle i denne film. Efter MOS havde jeg glædet mig til, at se en 2'er hvor Menneskeheden skulle forholde sig til en invasion og det faktum, at vi ikke er alene.

Louis er super irriterende hvilket hun også var i MOS men denne gang er det endnu mere udtalt, da vi ikke har fået historien arc'en mellem Supermand og Louis.

Lex Luthor
Vel nok den svageste skurk nogensinde inkl. Mr. Freeze! Jesse Eisenberg har nogle momenter hvor jeg kan godt se hvor han vil hen med karakteren men mest af tiden virker det til at han ramt helt forbi med karakteren.

Jeg har aldrig set en film med en skurk, der ikke var drevet af bare det mindste motiv for hvorfor han gør som han gør. Det har jeg nu! I en film, der handler om Batman VS Supermand er Lex Luthor fuldstændig irrelevant!

Wonder Woman
Jeg ikke hvorfor hun er med andet end, at lave verdens længste trailer for en kommende film midt i en film? Det er måske det meste underlige jeg nogensinde har set i en film. Zack Snyder vælger simpelthen, at pause BVS for at lave en trailer på 5 min tid i den sidste act i filmen??

Slutningen
Skuffende! Uden at spoile for meget så er det skuffende hvordan de sætter Batman op ifht. Justice Leauge - IMHO!

På den gode side synes jeg Gal Gadot gjorde det glimerende - Wonder Woman var måske det bedste ved den sidste BOSS kamp.

Overordnet betragtninger
Det Batman VS Supermand mangler er 2 film der går før BVS! En Supermand 2 film, der kunne dykke dybere ned i den nye Supermand karakter.

En Batman film der behandler Batman - hvorfor er han blevet en gammel sur mand og relationen til Alfred?

Anbefaling
Vent til den kommer på netflix eller lej den på iTunes. Jeg spildte 250 kr. på den film.
Gravatar

#6 SublimeKen 4 år siden

Det var ikke en god film. Rottentomatoes rådne score på 31, og imdb's ekstrem hurtig faldende rating, er spot on. Der gemmer sig ganske vidst 3-4 gode film i Batman V Superman, problemet er bare, at de alle er i samme film, uden en egentlig følelse af at hænge sammen. Lidt ligesom at se de førstepar afsnit af Game of Thrones, med en masse historier, der ikke rigtig hænger sammen, før man kommer længere ind i serien. Game of Thrones, havde bare den fordel, at det var en serie, som gav sig tid til at gøre alle historierne interessante hver for sig. Batman V Superman, havde nu kun to timer og 30 min, og brugte dem ikke særlig godt.

Gravatar

#7 SublimeKen 4 år siden

#2 og 3

Man kan ikke downloade den ulovligt endnu, så går ud fra at han fik billetten betalt.
Gravatar

#8 Mixart 4 år siden

Jeg ville også have ønsket, at de havde bygget karakterne mere op, som de har gjort hos Marvel. Jeg kan rigtig godt lide Afflecks batman og kunne have været fedt med en film med ham først, som i Batman Begins. Følte under filmen, at de skulle nå og indhente en masse for at følge med Avengers. En skam, for det havde ellers stor potientiale og jeg er stor fan af Superman og Batman. Havde håbet at den havde ramt stilen lidt ala Watchman med fortælling.

Måske kan de ekstra 30 minutter, som kommer på bluray redde den lidt.
Gravatar

#9 mrF0x 4 år siden

Nu synes jeg at MOS var en udemærket fortælling. Alle brokkede sig over ødelæggelserne og det bygger BvS videre på.

Filmen er ikke perfekt, men kritikken forekommer mig underlig. Filmen har aldrig foregivet andet end at være en mørk fortælling. Ser man trailerne - og ser filmen kan jeg som subjektiv fan ikke være skuffet.

Introduktionen af JL var noget rod!

Èn ting er hvad anmelderne mener, noget andet er hvad man selv får ud af filmen. Jeg personligt fandt den mere tung på dialog end action. En tung og til tider lidt trist konstatering af hvor forskruet vores syn på fremmede kan være.

Den er langt fra et mesterværk, men ratingen på RT f.eks. er ikke i min optik en fair dom.

Filmz 4/6 er ganske fair - for en fan a universet lander jeg selvfølgelig subjektivt på 4/5.
Gravatar

#10 spedisci 4 år siden

Generelt set var filmen bare for meget og for rodet. Hvorfor ikke udforske Batman noget mere? Hvorfor ikke udforske kontroversen med Superman nget mere? Det er de eneste steder filmen fungerer.

Det er helt ramt ved siden af med Batmans drømme og flashbacks, der både virker forstyrrende, forvirrende og trættende.

Man bør ikke sammenligne Nolans Batman med denne, da de kommer fra to vidt forskelliger universer og derved præmisser. Isoleret set klarer denne Batman sig glimrende i Afflecks støbning. Han virker slidt og træt, men desværre ikke så udtalt som i Millers' Dark Knight, der må være forlægget. Men det er klart Batmans film. Derfor også ærgerligt han bliver statist den sidste times times tid.

Lex Luthor minder for meget om Ledgers Joker og er ikke så kølig og distanceret som i tegneeserierne. Lidt et fejlcast IMO. Man får aldrig hans bevæggrunde eller kommer ind under huden på ham. Han minder bare om en dårlig kopi af Jokeren.

Introduktionen af Doomsday er et klokkekart bevis på, at denne film vil for meget. En meget ikonisk skurk bliver gjort til sådan lidt "icing on the cake", uden nogen opbygning, relevans eller tyngde. Han skal egentlig bare skabe noget spænding, fordi de ikke formåede at få nok ud af Batman og Supermans kamp. Han er for det første helt grotesk udformet, men mærkelige laserer og EMP-lignende eksplosioner omkring sig. Jeg tror aldrig jeg har følt mig så lidt medrevet af det der skulle være en episk kamp. Jeg følte mig faktisk bare henst til Fast & Furious 7, hvor man havde fornemmelsen af at alt bare skulle springe i luften. Micahel Bays våde drøm


Alt i alt skuffende. Trailerne og forventningerne var 100 gange bedre end selve filmen og det er fandme ærgerligt!

Skriv ny kommentar: