“Black Panther” og særligt “Infinity War” fik store roser fra de danske anmeldere – men Marvel-festen stopper med “Ant-Man 2”.

De amerikanske anmeldere er vanen tro begejstrede over det seneste MCU-udspil. “Ant-Man and the Wasp” er fresh i USA.

Men i Danmark er anmelderne tværtimod ikke vilde med årets sidste MCU-film.

Her giver flertallet af anmelderne enten 2 eller 3 stjerner. Jyllands-Posten skriver:

”Marvel-universet er vokset til en størrelse, hvor det der burde have været en scene i en anden film, er vokset til en helt selvstændig film med ganske lidt på hjerte.”

Heller ikke Ekstra Bladet er i tvivl om, at Marvel denne gang har skudt forbi målet:

”Er den tredje film fra det såkaldte Marvel Cinematic Universe i år, og den absolut ringeste af dem.”

Ekkofilm stemmer i – det føles som samlebånds-arbejde:

”I forhold til, hvad vi tidligere er blevet tilbudt fra Marvels univers, føles ‘Ant-Man and the Wasp’ som en hurtig omgang på autopilot.”

Her på Filmz – der har givet 4 og 5 stjerner til de sidste mange MCU-film – er der heller ikke meget godt at sige om “Ant-Man 2”:

”Tilbage står Paul Rudd i den myrelille hovedrolle med kedelige myre-puns a la ‘Ant-onio Banderas’ og ‘Ulysses S. Gr-Ant‘. Jeg får myrekryb.”

“Ant-Man and the Wasp” kan opleves i de danske biografer netop nu.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 [ikke godkendt bruger] 5 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#2 Bachone 5 år siden

kan ikke se den store positive side med at filmz sammenligner sig selv med ekstrabladets anmeldere.... det er en ret dårlig sammenligning.

alle har forskellige smage for film, og forskellige forventninger, tror det er blevet sådan med storfilm der gælder det om at finde så mange fejl som overhovedet muligt, og med de mindre film og specielt danske film skal der kun fokuseres på det positive.
Gravatar

#3 Kim Pedersen 5 år siden

Hvad forstår bønder sig på agurksalat?
Gravatar

#4 Justin 5 år siden

#3
Det er da også dumt i bliver ved med af inviterer alle der der dumme anmelderer ind i biografen, bed dem dog om af af blive hjemme
Gravatar

#5 knudknud3 5 år siden

Egentlig søgte jeg efter Ant-Man 1, men da jeg så de "glimrende" anmeldelser om Ant-Man 2, skal jeg have fat i begge film. Min smag ligger næsten altid i modstrid men anmeldernes smag.
Gravatar

#6 knudknud3 5 år siden

Så fik jeg købt filmene og set dem. Jeg fik ret, min smag er i direkte modsætning af film anmelderne. Filmene er måske ikke geniale, men som underholdning er de absolut se værdige.
Mange gange har jeg oplevet, at en film i slutningen lægger op til, at der kommer en fortsættelse. Da Ant-Man 2 var slut, var jeg igang med at spise en saftig appelsin, derfor kørte disken videre, uden at jeg ligefrem koncentrerede mig om, hvad der skete, men pludselig "fortsatte" filmen med det før nævnte oplæg til en fortsættelse, og en skriftlig meddelelse afsluttede med "Ant-Man and the WASP returns?". Hvis det sker, skal jeg selvfølgelig også købe 3'eren.
For fremtiden vil jeg lade filmene køre, til den sidste rulle tekst er slut. Ant-Man 1 skal lige "suses" igennem, så jeg kan se, om MARVEL også her har lavet sådan en afslutning.

Skriv ny kommentar: