Flere danske biografer genåbner for gæster i løbet af denne uge – nye premierefilm på vej.

Filmz kunne som de første fortælle, at Ishøj Bio genåbnede som den første danske biograf – det skete i fredags med gratis popcorn.

Siden er BIO Næstved, Café Biografen i Odense og Grand Teatret i København også åbnet – Empire og Atlas følger senere på ugen.

I første omgang er der blevet genåbnet med gamle film, som allerede er tilgængelige på VOD – heriblandt Oscar-vinderen “Parasite” og den danske “Krudttønden”.

Men nu er der tre nye premierefilm på vej. Den danske gangsterfilm “Kød & blod” skulle have haft premiere den 12. marts, men det blev forhindret, fordi biograferne samme dag lukkede på grund af coronakrisen.

Fra på torsdag den 28. maj forsøger “Kød & blod” så igen, hvor Sidse Babett Knudsen er at finde i rollen som kold og kynisk godmother.

Læs også ‘Biograferne i Danmark må åbne med op til 500 gæster‘.

Spillefilmen får selskab af en dokumentar om selveste Quentin Tarantino. “QT8: The First Eight” beskrives som en filmisk rejse gennem de ikoniske film og karrierehøjdepunkter for Quentin Tarantino – manden bag film som “Reservoir Dogs”, “Pulp Fiction” og “Kill Bill”. Den får også premiere den 28. maj.

Sidste friske premierefilm i denne uge er animationsfilmen “Weathering With You”, der var Japans Oscar-kandidat.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: