Robert De Niro og Al Pacino er gået sammen om at sagsøge distributionsselskabet Overture Films pga. et ur, Pacino har på i filmen “Righteous Kill”.

Uret af mærket Tutima vises i nærbillede i tre sekunder i filmen, hvilket skulle være del af en aftale mellem Tutima og filmselskabet Millennium Films.

De Niro og Pacino siger, at de aldrig blev informeret om, at deres optræden i filmen ville blive brugt til denne slags product placement, og de sagsøger derfor distributionsselskabet.

I forvejen har Millennium Films sagsøgt Tutima, fordi filmselskabet ikke har modtaget de ca. 50.000 dollars, de var blevet lovet for det korte nærbillede af uret i filmen.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Kaizer Soze 14 år siden

Hmmm...der må være noget morale og etik gemt bag det her...ellers lyder det pænt grådigt!

I øvrigt synes jeg, billedet passer pænt godt til artiklen ;-D
Gravatar

#2 filmkorn.dk 14 år siden

Jeg synes det er helt fint de gør. Det er fandme da også for klamt den måde vi bliver eksponeret for diverse produkter via spillefilm. Tænk, hvis de begyndte at smide reklamer ind i bøger.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#3 ducktorwho 14 år siden

De vil da bare ha' del i de penge, filmselskabet har fået for den reklame. Ikke en skid andet.


#2: Hvorfor er det klamt at finansiere sin produktion? Folks reklamehad er til grin. I vil have topkvalitet, top-dollar special effects i TV og så videre, men gud forbyde at I bliver konfronteret af en reklame eller 5, for folkene bag må jo endelig ikke tjene en skilling på deres arbejde, uha uha.

Selv når I får noget gratis brokker I jer over at der er reklamer i - f.eks blade/tegneserier eller på websites.Gravatar

#4 filmkorn.dk 14 år siden

Fordi det kunstneriske aspekt går fløjten når dele af historien man får fortalt krydres med klip som ikke har en skid relevans for historien, men kun skal manipulere folk til at købe bestemte produkter. James Bond i 90'erne står som værste eksempel.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#5 ducktorwho 14 år siden

Og du ved med sikkerhed at historien er noget lort, fordi der bliver vist et ur i 3 sekunder? Flot.

Kunst, min bare... Det er underholdning vi taler om.
Gravatar

#6 filmkorn.dk 14 år siden

#5 Jeg taler generelt. Scenen hvor Bond kommer kørende i en BMW på en grusvej for at have en ligegyldig samtale med en anden agent er bedste eksempel. Scenen er lavet for at man kan få en lille montage, hvor Bond kører i BMW'en.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#7 ducktorwho 14 år siden

Men det er jo netop ikke den generelle fremgangsmåde at skrive scener til fremvisning af tingene? Overhovedet ikke.
Gravatar

#8 filmkorn.dk 14 år siden

#7 Nej, forhåbentlig ikke, men hvem husker ikke de klassiske Olsen Banden film, hvor etiketterne på ølflaskerne tilfældigvis altid vendte direkte mod kameraet? Eller tobaksindustrien der har betalt formuer for at filmhelte skal ryge en smøg, så det bliver associeret med noget sejt.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#9 Lurendrejer 14 år siden

Jeg synes ikke der er noget galt i det de gør. Jeg synes også at det er forkert at vise reklamer i film. Som sagt af tournesoller, ødelægger det i visse film det kunstneriske aspekt. Og ja, film er også kunst, selvom det er underholdning. Det er heller ikke rigtigt at sige at: "folkene bag må jo endelig ikke tjene en skilling på deres arbejde, uha uha." for jeg ka godt love dig for at de tjener gode penge i forvejen!
"Hey, sewer rat may taste like pumpkin pie, but I'd never know 'cause I wouldn't eat the filthy motherfucker. Pigs sleep and root in shit. That's a filthy animal. I ain't eatin' nothing that ain't got sense enough to disregard its own feces."
Gravatar

#10 Dragon_Claw 14 år siden

Hvordan fanden tror de deres høje lønninger bliver finansieret...
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

Skriv ny kommentar: