Selvom endnu intet er på plads, forlyder det, at Robert De Niro og Sylvester Stallone bliver kørt i stilling til at spille overfor hinanden i den kommende boksefilm “Grudge Match”.

Se også: Den danske instruktør Mikael Salomon laver boksefilm.

I filmen vil to tidligere boksere bryde ud af deres otium for at have én sidste kamp imod hinanden. De to boksere er bitre rivaler og kæmpede sidst imod hinanden 50 år tidligere.

“Grudge Match” skrives af Tim Kelleher, der mest er kendt for at være manuskriptforfatter på diverse tv-serier, deriblandt “In Living Color”. Filmen bliver derudover produceret af Bill Gerber og “Ghost Rider”-instruktør Mark Steven Johnson, der ligeledes er en mulig kandidat til instruktørstolen.

De Niro og Stallone – der begge er kendt for deres hyldede boksefilm “Raging Bull” og “Rocky” – har tidligere delt det hvide lærred i “Copland” fra 1997.

Se også: Sylvester Stallone stopper måske snart som skuespiller.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Bobby Singer 10 år siden

Interessant projekt, men en kedeligt/trist instruktør valg.
Idjit
Gravatar

#2 Blacksanta 10 år siden

Hvis de SIDST kæmpede mod hinanden for 50år siden, så må man vel gå ud fra, at de begge skal spille i hvert fald 75-80 år?
Gravatar

#3 Kruse 10 år siden

Selv om at jeg godt kan lide idéen i at sætte De Niro over for Stallone som tidligere boksere, så tror jeg desværre at projektet ikke bliver meget bedre end Pacino/De Niro parringen, Righteous Kill.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 Martindan 10 år siden

Det her kan enten blive vildt forfærdeligt og sørgeligt....

eller vildt bad ass!!!

Jeg satser på bad ass og giver det en chance.... "Rocky" vs "The Bull" jo tak! men kun hvis det er de to... ellers kan det være lige meget :)

og dog.... chuck Norris mod Bud Spencer ville også være i orden :)
for cryin' out loud......
Gravatar

#5 Silver666 10 år siden

Tror aldrig den her film bliver til noget hvis der da overhovdet er noget om snakken i det her projekt.
.For det første tvivler jeg på Stallone har lyst til at vende tilbage til bokse ringen efter de hårde skader han pådrog sig under filmingen af The Expendables
og kan De Niro komme i form igen i så sen en alder?
. Jeg ville også havde svært ved at ikke tænke at det er Rocky vi ser i bokse ringen og ikke anden karakter.

Skriv ny kommentar: