Instruktør David Leitch mener sagtens, at Deadpool kan fungere i MCU uden R-rating.

Den er blevet kendt for vold, blod og bandeord i en grad, der har givet “Deadpool” og “Deadpool 2” en sikker R-rating – forbudt for børn.

Men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være, hvis det står til “Deadpool 2”-instruktør David Leitch:

”R-rating er ikke nødvendigvis MCU, men han behøver ikke nødvendigvis at være til et R, og Disney behøver ikke nødvendigvis kun at lave PG-13-film. Jeg tror, vi finder ud af det,” siger Leitch til Yahoo Movies.

Dermed lægger David Leitch op til, at det både kan være “Deadpool”-franchisen, der flytter sig væk fra R-rating, ligesom det kan ende med, at Disney må acceptere en Marvel-film, som ikke egner sig til børn.

Senest blev “Deadpool 2” ændret til den børnevenlige “Once Upon a Deadpool“, så det kan også blive vejen for “Deadpool 3”, hvis den skal blive en del af MCU.

Ryan Reynolds har netop teaset en fremtid for Deadpool i Phase 5 – læs om det her.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Ryder666 4 år siden

Hvis den ikke bliver R-rated, bliver det til endnu en ligegyldig børnevenlig superheltefilm, som bestemt ikke skal ses, for mit vedkommende. Synes det er en sørgelig tendens til at børnevenlige superheltefilm/pg-13 rated film, skal dominere nyheder og biografen så meget. Det bliver rart når en R-rated film, som Rambo 5 får premiere, selvom man sjovt nok ikke får så mange nyheder om den. Se det er en film, der snildt kunne lokke mig i biografen. Ikke det børnevenlige lort. Bevares, jeg har da et par superheltefilm på blu-ray, men jeg tøver lidt med at se dem, da jeg før er blevet fælt skuffet. Og nogle af dem, er endda stadig i folie.
Gravatar

#2 The_Corrector 4 år siden

Utroligt at de forsat ikke fatter grunden til hvorfor Deadpool fik succes.
Gravatar

#3 kblood 4 år siden

Ja... Deadpool er simpelthen ikke Deadpool uden sin R-rating... det syntes Ryan Reynolds helt klart også, men elsker karakteren så meget at han ikke vil give op på Deadpool af den grund.
Gravatar

#4 Johnny42 4 år siden

Slå nu lige koldt vand i blodet.
Det er jo bare instruktøren der siger at han kan lave Deadpool til en PG-13 karakter, hvis Disney ønsker det, eller han kan holde ham som R-rated. Han siger jo ikke at han ønsker Deadpool som PG-13.

Når det er sagt så er der for mange film, der lefler for en større målgruppe, ved at gøre filmene til PG-13. Jeg mistede fuldstændig interessen for Venom, da den blev PG-13.
Gravatar

#5 OliverDK 4 år siden

Det fede for mit vedkommende ved Deadpool er jo netop den 'over the top' super grovkornede humor, volden, sex referencer, osv. Fjerner man det, fjerner man jo essensen af det der skabte filmsuccesen efter min menig.

Derfor er jeg også lidt uforstående over for David Leitch overhovedet kan lege med tanken om "ikke nødvendig med R-rating", hvis Disney ønsker det..
Gravatar

#6 BLCoyote 4 år siden

Tja nu er superhelte pr. definition til for børn

Skriv ny kommentar: