“Avengers: Endgame” havde oprindeligt titlen “Avengers: Infinity War – Part 2” – nu forklarer Marvel-producent ændringen.

Da Kevin Feige og resten af Marvel-toppen i 2014 annoncerede Phase 3 i MCU, så var det med “Avengers: Infinity War – Part 1” og “Avengers: Infinity War – Part 2” på plakaten.

Men to år senere blev det ændret. “Avengers: Infinity War – Part 2” blev ændret til den titelløse “Avengers 4”, der i 2018 blev afsløret som “Avengers: Endgame“.

Ved et event i weekenden for Marvel-fans fik MCU-producer Trinh Tran spørgsmålet om, hvorfor man valgte at droppe idéen om “Infinity War – Part 2”?

”Vi ville gøre disse to film særegne med hver deres historie. ‘Infinity War’ var en historie om Thanos, og ‘Endgame’ var en historie om vores helte,” svarer Trinh Tran.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Slettet Bruger [1004742671] 4 år siden

Ville det måske være muligt at vi fik lidt flere nyheder om superheltefilm? - Det ville være ok, hvis I sparede på nyheder om andre film. Jeg synes superheltefilm bliver dækket alt for lidt på Filmz......
Gravatar

#2 Mejse 4 år siden

#1 du må jo bare gå foran med clicks og kommentarer i tråde om andre film, så de kan opnå samme popularitet :)
Gravatar

#3 Geekalot 4 år siden

Evt. Selv begynde at finde nyheder og sende links til Morten?
Gravatar

#4 Slettet Bruger [1004742671] 4 år siden

Nu kommer jeg jo ikke for sende nyheder ind, men for at få nyheder.
Jeg kommer egentlig heller ikke for kommentere nyheder, men igen, for at læse dem. Jeg tænker Morten godt kan se nyheders popularitet (hvor mange gange de er vist) uden at man kommenterer.
Jeg er rigtig glad for MCU og også DC-filmene, men der er altså andre film og nyhederne i disse måneder har ikke bare overvægt af superhelte-indhold; det er nærmest eneste ingrediens. Det hedder jo filmz.dk og ikke superheltefilmz.dk
Gravatar

#5 Mejse 4 år siden

#4 derfor jeg sagde både clicks og kommentarer ikke bare kommentarer ;) men ja du har ret de fylder mere, men man må gå ud fra de fylder mere fordi de er mere populære, så tja hvis du ikke får det som du kommer for her, så må du jo finde det andet sted, eller hjælpe til at øge mængden af det indhold du gerne vil have, hvilket jeg tvivler på nogensinde er sket gennem sarkastisk brok :)
Gravatar

#6 Sjølle 4 år siden

#4 Tjek moovy.dk, de har langt mere varierede nyheder, og et bedre forum, f.eks uden Mejse der helst vil høre sig selv, hvilket giver nogle LANGT bedre debatter. I det hele taget et mere voksent site end det her
Gravatar

#7 Mejse 4 år siden

#6 hvad laver du så derinde hr "jeg lagde en fælde" :D
Gravatar

#8 Sjølle 4 år siden

Jamen jeg kan godt lide superheltenyheder, men jeg kan også lide mere seriøse og interessante nyheder, derfor læser jeg begge steder. Det var jo ikke sikkert at Jeffe kendte Moovy.

Jeg læser også den lorteside til EB, selvom jeg læser DR. Mest fordi det er et godt quickfix af hurtige nyheder, og så morer det mig at læse hvad taberne på Nationen skriver, lige som det er underholdende at se hvor optaget du er af dig selv, og hvor langt du vil gå for at få ret.... du har en sær narcisistisk personlighed, der er underholdende at være vidne til.
Gravatar

#9 Mejse 4 år siden

#8 du missede vist lidt pointe i nemlig at du ikke hører til på et mere voksent site :)

men ja ja det er dejligt du kender mig så godt :) du må have stalket mig længe, det er faktisk lidt creepy :D men hvis det er så underholdende at være vidne til, nu du har luret mig så godt, kan du så ikke bare nyde det i stedet for at komme med totalt uprovokeret angreb i stort set alle dine indlæg ? jeg mener det er jo lige netop det der gør at du ikke hører til på et mere voksent site, vel også grunden til du sjældent kommenterer derinde ;)
Gravatar

#10 Sjølle 4 år siden

Du ved vel ikke hvor meget jeg kommenterer derinde... med mindre du meget sygeligt holder øje med mig? Jeg hører sgu nok mere til derinde end du gør. Nok også derfor du sidder de fleste af dine vågne timer på dit kollegieværelse, som en af de ældste på din gang, og kommenterer nærmest alt inde på den her side, og har en holdning til alle andres holdninger. Du er jo totalt compulsive, du MÅ bare udfordre andres holdninger, og have en mening til alt og alle. Det er lidt synd for dig.

Skriv ny kommentar: