Torsdag satte “Deadpool” en grov rekord. 12,7 millioner dollars indspillede Marvel-filmen for i amerikanske forpremiere, og det er ny rekord for en R-rated film.

Se også: Anmeldelsen af “Deadpool”

Rekorden blev snuppet fra “Tømmermænd i Thailand”, der tilbage i 2011 gjorde sig fortjent til 10,4 millioner dollars på en forpremieredag, skriver Variety.

Dermed er “Deadpool” solidt på vej mod en åbningsweekend på de omkring 70 millioner dollars, hvilket må siges at være imponerende taget i betragtning, at budgettet var på kun 58 millioner dollars.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 terrible_pete 8 år siden

Hvad siger folk der har set den? Er den hypen værd?
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

#1 hvis folk ikke havde travlt med at gå efter manden istedet bolden i Deadpool anmeldelsen, var det nok tråden du ville kunne have fået dit svar i :) Men tror 80-90% af dem der har været inde og se den rigtig godt kunne lide den, dog tror jeg man skal kende Deadpool lidt inden eller skal man ku kunne lide det man har set på trailers inden. Den platte humor er åbenbart noget der høre karakteren til, enten om man kan lide det eller ikke. Det falder dog ikke i min smag, derfor sprang jeg den over, men sådan er vi alle så forskellige :)
Gravatar

#3 Ménner 8 år siden

Jeg var ret vild med den, men kan samtidig Godt se hvorfor at den ikke er for alle. Den kører i et konstant lynhurtigt tempo og jokes falder med sekunders mellemrum under hele filmen.
Det er pik og patter -humor med bagtanke, i stil med South Park :)
Does he look like a bitch, mr. Frodo!? - Samwise L. Jackson
Gravatar

#4 Heisenberg 8 år siden

Den er forrygende. Se den øjeblikkelig! :)
Gravatar

#5 Kviesgaard 8 år siden

Jeg var kanon underholdt af filmen, og synes de havde ramt plet med titelfiguren. Kan man lide traileren til filmen, tror jeg også, at man vil kunne lide filmen.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#6 AllanKeldsen 8 år siden

Har ikke set den i nu, men skal se den når den kommer ud på dvd eller blu-ray... glæde mig...
Gravatar

#7 The_Corrector 8 år siden

terrible_pete (1) skrev:
Hvad siger folk der har set den? Er den hypen værd?


JA DET ER DEN! for at sige det med store bogstaver :)
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grinet så meget i biografen, eller om jeg overhoved nogensinde, har grinet så meget om en film. Det var latter næsten fra start til slut.

Der er især en scene i filmen der var så hylende morsom, at alle 280 biografgængere jeg så den med, var ved at blive kvalt i latter. Personligt var jeg ved at få mit slik galt i halsen over scenen. Du vil ikke fortryde at tag ind og se den. Personligt har jeg givet den 10/10 stjerner.

Du skal ikke læse den anmeldelse Morten er kommet med herinde. For det er SÅ tydeligt, at han ikke fatter en dyt af hvem Deadpool er, og at han ikke har ville sætte sig ind i karakteren, før han satte sig ind i biografen. Tjek i stedet de mere professionelle sites, som fx Comingsoon,
her score den 7.6/10 stjerner, generelt lægger karakteren meget højere, end de sølle 2 stjerner Morten kunne give den.

Lyt til de professionelle, som ved hvad de taler om, og lyt især til os fans!
Filmen er meget tro mod Deadpool og hans univers.

AllanKeldsen (6) skrev:
Har ikke set den i nu, men skal se den når den kommer ud på dvd eller blu-ray... glæde mig...


Det selvfølgelig dit valg. Jeg vil dog varmt anbefale dig at se den i biografen. Den er pengene og oplevelsen værd! :)
Gravatar

#8 John Jack Jim 8 år siden

#1

Kære terrible_pete, det er godt du spørger - det er en pinlig dårlig film.

Jeg måtte udvandre efter 25 min.

Efter at have set et par trailers som virkelig prøvede hårdt at få mig til at se den, trodsede jeg skepsis efter at have læst et par utrolig flotte anmeldelser.

Men den er elendig. Helt vildt kikset humor, som en far med for meget selvtillid der rabler løs i evigheder.

Jeg er sikker på proletariatet elsker den, og de småborgerlige dyr i provinsen med dansk standup dvd'er i reolen. Ja - man bliver snobbet af at sidde i en biograf hvor folk griner af det her. Spar pengene og behold din værdighed!

Kh
Gravatar

#9 Noz 8 år siden

#8 - Tror du skal holde dig til dit X-Factor med Blachman :) Det lyder til at det er det eneste du kan holde til.

Filmen var fantastisk - start sekvensen i filmen er om muligt den bedste i nogen film nogensinde. Eneste problem ved det er faktisk at udover scenen jeg tror #7 beskriver så når filmen aldrig op på de højder igen, faktisk falder den lidt i niv. gennem hele filmen - starter på 6.5/6 og slutter måske på 4.5 - skurk fyren er lidt små kedelig og selvom det er den bedste præsentation af Colossus til dato så er han stadig bare lidt små træls at høre på.

5/6 herfra - Den bedste Fox-Marvel film til dato som rammer deadpool ånden 100%
Gravatar

#10 compax 8 år siden

#1 overordnet set syntes jeg det er en udmærket actionfilm, men syntes alt det falden på halen komedie og one liners som er igennem filmen bliver trættende i længden, jeg nåede at blive træt af det halvvejs igennem.

Nu kender jeg ikke deadpool karakteren i forvejen så ved ikke om det er sådan han er i tegneserien men hvis det er tilfældet og du kender karakteren i forvejen så ved du hvad du går ind til.

Skriv ny kommentar: