Det ser ud til at blive et følelsesladet farvel til James Gunn og hans Guardians.

Vi har måttet vente længe på at få afslutningen til Gunns “Guardians of the Galaxy”-trilogi, men nu har vi langt om længe fået den første forsmag på den intergalaktiske heltegruppes sidste eventyr.

I spidsen har vi endnu engang Chris Pratt som holdets leder Peter Quill, der stadigvæk sørger over Gamoras død. Zoe Saldaña er dog tilbage som en anden variant af Gamora i den kommende film, men hvad det betyder for Quill og resten af holdet, må vi vente at se.

Hendes tilbagevenden bliver dog det ikke det eneste følelsesladede omdrejningspunkt, da vi også kommer til at dykke ned i Rockets oprindelseshistorie.

Traileren viser os flashbacks fra Rockets liv inden the Guardians, og vi møder tilmed hans skaber the High Evolutionary, der spilles af “Peacemaker”-skuespiller Chukwudi Iwuji, og som tilsyneladende bliver filmens primære skurk.

Vi introduceres også til Will Poulter som den gyldne superskabning Adam Warlock, der langt om længe gør sin MCU-debut efter først at være blevet teaset i slutningen af “Vol. 2”. Han er blevet skabt af det gyldne folkefærd the Sovereign og har som mission at ødelægge Guardians-holdet.

Blandt vores helte finder vi naturligvis Chris Pratt som Quill, Bradley Cooper som Rocket, Dave Bautista som Drax, Pom Klementieff som Mantis, Vin Diesel som Groot, Sean Gunn som Kraglin og Karen Gillan som Gamora. Som holdets nyeste medlem finder vi Maria Bakalova som rumhunden Cosmo, der blev introduceret i den fantastiske “The Guardians of the Galaxy Holiday Special”.

Gunn har foruden at instruere også skrevet filmen, som han selv har erklæret bliver hans sidste i franchisen. I november begyndte han i en ny position som administrerende direktør for DC Studios, så fremover kommer vi i højere grad til at se hans navn tilkoblet DC-projekter.

Læs også: “Efter James Gunn- og Peter Safran-magtskifte hos DC: Film, tv, animation og spil forbindes”

“The Guardians of the Galaxy Vol. 3” får premiere den 4. maj.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: