Sam Mendes frigiver nu den fulde trailer til 1. verdenskrigsfilmen “1917” – “Blade Runner 2049”-fotograf Roger Deakins har optaget den som ‘one shot’.

Den er 110 minutter. Og den skal forestille at udspille sig over præcis 110 minutter. Der nemlig ingen synlige klip i instruktør Sam Mendes’ “1917”.

Her følger man soldaterne Schofield og Blake, der spilles af George MacKay (“Captain Fantastic”) og Dean-Charles Chapman (“Game of Thrones”).

I “1917” er de på en mission, hvilket betyder, at kameraet følger dem hele filmens spilletid. Derfor har filmfotograf Roger Deakins forsøgt at få det til at ligne, at der er tale om en film uden klip – det hele opleves som ud i et, hvilket tidligere er set i Oscar-vinderen “Birdman“.

Kom bag om ‘one shot’-processen i denne featurette.

Universal Pictures har desuden frigivet nedenstående trailer til “1917”, som får premiere midt i Oscar-sæsonen.

På rollelisten er foruden MacKay og Chapman også navne som Richard Madden, Benedict Cumberbatch, Mark Strong og Colin Firth.

“1917” får dansk premiere d. 23. januar.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 TangDynasty 3 år siden

Den featurette fik mig fuldstændig hooked på at se filmen!
Gravatar

#2 Gorman 3 år siden

furk, det er en fed trailer, der skal helt klart indløses billet til biffen. Hvilken intens spænding der ser ud til at være i vente.... :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Wolff 3 år siden

Ser spændende ud. Mon ikke den ender med en Oscar nominering for det.
Gravatar

#4 HighFlyer15 3 år siden

Ligner de samme slags krigs film vi har haft hundred af før.

Og denne her
"Den er 110 minutter. Og den skal forestille at udspille sig over præcis 110 minutter."
De går fra fuld dags lys til nat i traileren, så i den fulde film kommer der vidst til at gå lidt mere end bare 2 timer.

Gorman (2) skrev:
Hvilken intens spænding der ser ud til at være i vente.... :)

Traileren viser dem i op til flere farlige situationer.. Mon ikke de klarer hver eneste af dem? Intens spænding er der næppe tale om når vi ved så meget.
Gravatar

#5 Gorman 3 år siden

#5 det så din holdning - min er anderledes. Traileren er heldigvis ikke kronologisk, og selvfølgelig dør de ikke i starten, så ville det jo ikke være en historie, der kunne bygges en film op omkring..... daaaaaa
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: