Sidste måned blev det under Comic Con-messen i San Diego annonceret, at hvad mange troede var en “Man of Steel”-fortsættelse, der ville fokusere udelukkende på Clark Kent, rent faktisk viste sig at være et Batman/Superman-projekt.

Manuskriptforfatter David Goyer har tidligere fortalt, at filmen kommer til enten at hedde “Superman Vs Batman” eller “Batman Vs Superman”, og nu er det så kommet frem, hvem filmstudiet har kigget på til at påtage sig rollen som Bruce Wayne.

Se også: Zack Snyder annoncerer: Batman i “Man of Steel 2″.

Kandidatlisten består af seks skuespillere, hvoraf Josh Brolin skulle være den mest eftertragtede af dem. Derudover er Ryan Gosling, Matthew Goode, Joe Manganiello, Richard Armitage og Max Martini også at finde på listen.

At disse er studiets seks valg, betyder dog ikke, at nogle af skuespillerne rent faktisk er interesseret eller for den sags skyld overhovedet i forhandlinger om rollen. F.eks. er Brolin lidt i klemme i forhold til Diane Lane, der i “Man of Steel” spillede Martha Kent, eftersom hun er hans eks-kone.

Gosling er også meget usikker, men det er mest af alt fordi, den canadiske skuespiller netop har færdiggjort optagelserne til sin instruktørdebut og samtidig har udtalt, at han tager en pause fra faget for at fokusere på at redigere og promovere filmen.

Manuskriptet er stadig ved at blive skrevet af Goyer, men jagten på den nye Batman vil blive intensiveret i de kommende uger, da optagelserne til filmen starter i begyndelsen af 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (70)
Gravatar

#11 Bruno 9 år siden

Ispep (10) skrev:
#6

Jep.. Ved gensyn(ene). Men Batman VS Superman? :D Svarer det ikke til en dyst mellem mig og The Rock? :D


Så blev du præsenteret for en af de ældste klichéer i superhelte-historier: at heltene kæmper mod hinanden, før de finder ud af, at de bliver nødt til at samarbejde, hvilket i dette tilfælde selvfølgelig fører til Justice League.

Man kunne fx. forestille sig, at Batman ser Superman som en trussel efter invasionen fra Krypton, da Snyder har udtalt, at man vil adressere de mange døde i Metropolis.

Og nej, der er masser af eksempler på, at Batman netop tager Superman ud i tegneserierne, bl.a. stammer det citat, der blev læst op ved annonceringen på SDCC, fra "The Dark Knight Returns", hvor Batman voldtæver Superman.

En af Supermans største svagheder er, at der er meget lidt der kan skade ham, samtidig med, at han har en meget menneskelig tankegang, hvilket ofte gør ham uforsigtig, hvilket en person som Batman naturligvis udnytter.

Det er en evig nørde-diskussion om hvem der slår hvem, men der er masser af eksempler på, at Batman slår Superman, især fordi nutidens Superman slet ikke er den samme, som for 20+ år siden, der nærmest var guddommelig.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#12 Ispep 9 år siden

#11

Nu har jeg ikke læst tegneserierne, så kan ikke udtale mig om dette aspekt fungerer i hæfterne. Men jeg har sgu mere end svært ved at se fidusen
med Batman vs Superman, særligt Superman i Snyders version, som dræber, lod jeg mig fortælle.
Og hvordan er det lige de skal dyste mod hinanden? Jeg kan måske godt se en eller anden psykologisk kamp, meeen.. Men lad da det komme an på en prøve.
Gravatar

#13 the_paki_don 9 år siden

For mig ville Brolin være det bedste valg.

Synes dog, at det kunne være spændende at se Michael Fassbender som Batman. Maybe some day...
Gravatar

#14 Bruno 9 år siden

#12 -

Som skrevet, det er en af de ældste superhelteklichéer, så det må jo tale for, at det virker i tegneserier, på tværs af forlag mv. :)

Og som skrevet, er der masser af eksempler i tegneserierne og de har jo allerede lagt op til, at det måske bliver i retning af "The Dark Knight Returns", så det er jo bare at få læste den, eller se den animerede film, hvis du vil vide mere. Den kan findes på Netflix.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#15 Ispep 9 år siden

Bruno (14) skrev:
det er en af de ældste superhelteklichéerBruno (11) skrev:
præsenteret for en af de ældste klichéer i superhelte-historier: at heltene kæmper mod hinanden, før de finder ud af, at de bliver nødt til at samarbejde


Det er heller ikke dét her jeg sætter spørgsmålstegn ved. Sådan er Avengers også skruet sammen. Jeg undres udelukkende over "Batman VS Superman" elementet og hvordan man evt. kan få dette til at virke på film, uden at det fremstår pisse latterligt. Dermed ikke sagt at det ikke kan fungere - jeg har som sagt intet kendskab til forlægget og jeg ved ikke om jeg får det lige foreløbig (har ikke netflix).
Gravatar

#16 Bruno 9 år siden

Tja, det må tiden jo vise. Det kræver kun en god forfatter at få det til at fungere, så må vi se om David Goyer er det, det vil nogle nok mene, at han ikke er og jeg er ikke nødvendigvis 100% uenig med dem. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#17 Bruno 9 år siden

Nå ja, så kan man jo sige, at du ikke behøver at have travlt med at læse/se "The Dark Knight Returns", der er trods alt et par år til filmen kommer. :)
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#18 danish99 9 år siden

Stop nu.
King
Gravatar

#19 Ispep 9 år siden

#16

Han er ihvertfald ikke særlig god som stand-alone forfatter.
Gravatar

#20 SiniSael 9 år siden

ang. hvem vinder mellem Batman og Superman - enuff said ^^

http://0.media.dorkly.cvcdn.com/35/72/8392bef05f7f...

Skriv ny kommentar: