Sidste måned blev det under Comic Con-messen i San Diego annonceret, at hvad mange troede var en “Man of Steel”-fortsættelse, der ville fokusere udelukkende på Clark Kent, rent faktisk viste sig at være et Batman/Superman-projekt.

Manuskriptforfatter David Goyer har tidligere fortalt, at filmen kommer til enten at hedde “Superman Vs Batman” eller “Batman Vs Superman”, og nu er det så kommet frem, hvem filmstudiet har kigget på til at påtage sig rollen som Bruce Wayne.

Se også: Zack Snyder annoncerer: Batman i “Man of Steel 2″.

Kandidatlisten består af seks skuespillere, hvoraf Josh Brolin skulle være den mest eftertragtede af dem. Derudover er Ryan Gosling, Matthew Goode, Joe Manganiello, Richard Armitage og Max Martini også at finde på listen.

At disse er studiets seks valg, betyder dog ikke, at nogle af skuespillerne rent faktisk er interesseret eller for den sags skyld overhovedet i forhandlinger om rollen. F.eks. er Brolin lidt i klemme i forhold til Diane Lane, der i “Man of Steel” spillede Martha Kent, eftersom hun er hans eks-kone.

Gosling er også meget usikker, men det er mest af alt fordi, den canadiske skuespiller netop har færdiggjort optagelserne til sin instruktørdebut og samtidig har udtalt, at han tager en pause fra faget for at fokusere på at redigere og promovere filmen.

Manuskriptet er stadig ved at blive skrevet af Goyer, men jagten på den nye Batman vil blive intensiveret i de kommende uger, da optagelserne til filmen starter i begyndelsen af 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (70)
Gravatar

#31 Big Daddy 10 år siden

Plat skriver en:) Da ikke værre end Superman Vs. Muhammed Ali, som jeg ofte læste som barn:-D
Os, De Konforme
Gravatar

#32 KasperBS 10 år siden

Begge skuespillere er utrolig dårlige valg..
Gravatar

#33 Mikkel Abel 10 år siden

Please ikke Gosling.... Er kæmpe fan, men som Batman ser jeg ham slet ikke.
Brsling er interessant.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#34 Batsy 10 år siden

KasperBS (32) skrev:
Begge skuespillere er utrolig dårlige valg..


hvorfor?
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#35 mikki 10 år siden

Hvorfor ikke en Batman vs. Godzilla?

Ok, ingen fine fornemmelser så længe der er penge i lortet.
Gravatar

#36 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Bruno (6) skrev:
Kunne du lide Avengers?


Nej.
Doctor Last Warning
Gravatar

#37 Bruno 10 år siden

Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#38 Doom 2: Hell on Earth 10 år siden

Ja.
Doctor Last Warning
Gravatar

#39 KasperBS 10 år siden

Batsy (34) skrev:
hvorfor?


Jeg er stor fan af tegneserien, batman er psykotisk, en atlet og en rigtig badass som er psykopat stærk og en ret stor gut. Kan ikke se hvordan de 2 skuespillere skal kunne klare det og ingen af dem er specielt atletiske at se på, selv om de da begge har lidt muskler. Desuden ligner Gosling slet ikke Bruce Wayne fra tegneserien og Brolin er for gammel og ligner heller ikke rigtigt.

Synes bale klarede den godt! Han er selv en badass, bare se hvordan han sultede sig ned i vægt for at spille med i The Mechanist for derefter han træne sig op for at spille Batman. Den mand forstår at ofre sig for de roller han spiller og gå 100 procent ind i det med masser af aggresissivitet. De samme træk som Batman har, har Bale også.

Jeg ved ikke rigtig hvem det så skal være, måske en mere ukendt skuespiller.
Gravatar

#40 KasperBS 10 år siden

Skulle jeg vælge en, skal det helt klart være Brolin. Men så skal han også se at komme i form!

Skriv ny kommentar: