Den store biografdag byder søndag d. 3. december på film til 50 kroner


På søndag d. 3. december er det første søndag i advent. Men det er også Den store biografdag, hvor du kan komme i biografen for en flad 50-krone! Det gælder alle film i de fleste af landets biografer.

Se også: Biograf-priserne stiger: Årsagen er 3D og fald i DVD-salg

Du skal dog lige undersøge, om din lokale biograf afholder Den store biografdag – ikke alle medvirker i initiativet.

Tilbage i 2015 blev rabatdagen afholdt som en aktivitet under Danske Biografer, hvor alle landets biografer var deltagere.

I 2016 var der ingen Biografdag. I år er den så blevet genoptaget i første omgang kun af Nordisk Films Biografer, der valgte at køre solo.

Biografer som CinemaxX-kæden og Grand Teatret i København har dog valgt at slutte op om Den store biografdag, så her er der også billige billetter.

Det kan også være tilfældet med andre biografer, så undersøg på forhånd, om din lokale biograf medvirker i Den store biografdag.

For der er gode biograf-penge at spare. Særligt sparer du en del, hvis du køber de normalt dyrere 3D-billetter, der også vil koste 50 kr. stykket. Det er også den samme pris, uanset hvor du får siddeplads.

Rabatbilletter kan ikke reserveres, men skal købes.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 kblood 3 år siden

Ja, lidt fristende... men så er der bare pænt fyldt med mennesker.
Gravatar

#2 Snipp 3 år siden

kblood (1) skrev:
Ja, lidt fristende... men så er der bare pænt fyldt med mennesker.


Ja selvfølgelig men 50kr. Kan man ikke sige nej til. Skal ind at se jigsaw med en ven. Justice league gad vi ikke den er for dårlig har vi hørt
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 kblood 3 år siden

#2 Jeg overvejede at se Thor, men salen var allerede næsten fyldt, selvom kl. 10 om formiddagen og jeg vil helst vente med at se film når der næsten ingen mennesker er. Desuden kom mine penge lidt senere denne måned, så jeg har et lidt voldsomt minus lige nu :P

Skriv ny kommentar: