Warner Bros.’ længe ventede sci-fi-storfilm “Dune” får en spilletid, der med garanti vil glæde fans af Denis Villeneuves tidligere film og stil.

“Arrival”-instruktøren afslørede i et interview med det canadiske nyhedsmedie La Presse, at filmen vil vare 155 minutter, eller 2 timer og 35 minutter.

Der er uden tvivl en stor historie at fortælle med en filmatisering af Frank Herberts klassiske sci-fi-roman, hvilket understreges af, at “Dune” kun kommer til at fortælle halvdelen af bogen.

Villeneuve har da også planlagt, at “Dune: Part II” skal afrunde den første bogs fortælling — så længe Warner Bros. giver grønt lys til fortsættelsen, som Denis Villeneuve allerede er begyndt at skrive.

Læs også: “Hans Zimmer laver to forskellige soundtracks til ‘Dune'”

“Dune” er før forsøgt filmatiseret af “Twin Peaks”-skaber David Lynch i 1984, men filmen endte for mange med at være en skuffelse. Hvis der dog er én mand, der kan behandle et elsket værk som “Dune” med den perfekte blanding af respekt og nytænkning, må det være Villeneuve, der tidligere tacklede fortsættelsen til Ridley Scotts mesterværk “Blade Runner” til perfektion.

Villeneuves “Dune” kan vi opleve i de danske biografer den 16. september — en hel måned før den amerikanske premiere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: