Paramounts “Dungeons & Dragons” har været længe undervejs, men nu er der endelig lys for enden af tunellen.

Medinstruktør John Francis Daley har på Twitter annonceret, at “Dungeons & Dragons” er færdig med optagelserne.

Det er gode nyheder for fans, der har måttet vente siden 2000 på at få en ny fortolkning af rollespillet. Dengang kunne man se en mildest talt skuffende filmatisering, der havde både Jeremy Irons, Marlon Wayans og Thora Birch på rollelisten. Forhåbentlig kan den nye film gøre både kritikere, biografgængere og fans af spillet glade — eller i det mindste bare tilfredse.

Denne gang er det Daley, der sammen med Jonathan Goldstein skal instruere filmen. Makkerparret har ikke mange instruktørroller på CV’et, men de stod senest bag den kritiker- og fanroste komedie “Game Night”.

Læs også: “Fyret DC-makkerpar hyres til ‘Dungeons & Dragons'”

Nu har de fået lov til at instruere et cast, der alligevel er noget mere stjernespækket end 2000-filmatiseringen. Stjerner som Chris Pine (“Wonder Woman”), Michelle Rodriguez (“Fast & Furious”-franchisen), Regé-Jean Page (“Bridgerton”) og Sophia Lillis ( “It: Chapter 1 & 2”) spiller med, mens vi kan glæde os til at se den evige charmør Hugh Grant i endnu en skurkerolle efter at have været bad guy i både “Paddington 2” og Susanne Bier-serien “The Undoing”.

“Dungeons & Dragons” har dansk premiere den 2. marts 2023.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Alloc 2 år siden

Hvis den bliver i samme still som Game Night, så vil jeg se meget frem til den

Skriv ny kommentar: