Universal Pictures har udsendt den første trailer til den kommende superhelte-film “Kick-Ass 2”, der er af den ucensurerede af slagsen.

Se traileren her.

I “Kick-Ass 2” er hele holdet fra den første film tilbage for at fortsætte kampen mod Red Mist, der har vokset med opgaven som kriminel leder og nu går under navnet The Mother Fucker. I kampen mod det onde får Kick-Ass denne gang ekstra hjælp fra nye helte som Battle Guy, Colonel Stars and Stripes og Doctor Gravity.

Foruden at bl.a. Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz og Christopher Mintz-Plasse vender tilbage, så medvirker også Jim Carrey, Donald Faison og John Leguizamo i filmen.

“Kick-Ass 2”, der er instrueret af Jeff Wadlow (“Never Back Down”), står til at dele smæk ud i danske biografer 25. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 Alex- 9 år siden

Den ser overhovedet ikke ud som jeg forventede, meget anderledes end 1'eren, hvilket kun er godt da det efter min mening vil være umuligt at overgå den.
Sjovt at Jim Carry er så svær at genkende. Tror han er lettere at tage seriøs med sit nye look. :-)
Gravatar

#2 LukasAasted 9 år siden

Den første var jo fuldstændig fremragende, men det tror jeg mest af alt skyldes Matthew Vaughn. Ved ikke rigtig hvad jeg skal tænke om traileren til 2'eren... Glæder mig til at se den, men synes umiddelbart det ligner det jeg frygtede. Det ser sgu lidt tamt ud og Jim Carreys rolle virker ikke engang specielt morsom... Og hvorfor har de dog givet tjansen som instruktør til manden bag Never Back Down?
Gravatar

#3 Doom 2: Hell on Earth 9 år siden

Fuck den ser fed ud. Carrey er sjæffen.
Doctor Last Warning
Gravatar

#4 Jach 9 år siden

Synes den første var dårlig instrueret og havde dårligt skuespil. Eneste gode ved den var Cage/Big Daddy, hvilket i 2'eren ser ud til at være Carrey og/eller Leguizamo, ellers virker den som 1'erens ringe kvalitet.

Når det kommer til superhelte-film kan jeg godt virke kræsen, men synes virkelig ikke der er noget rigtig godt ved den her franchise.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#5 chandler75 9 år siden

Sad med et lille smil på under hele traileren - den virker dejligt over-the-top. ligesom den første film.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert
Gravatar

#6 Bruno 9 år siden

Jeg er freeeesh!
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#7 MonsTruz 9 år siden

Den ser jo alt for awesome ud. Kommer til at savne Big Daddy, men Carrey ser bestemt ud til at han hygger sig.
Gravatar

#8 Zombi 9 år siden

Den ser fed ud, men green screen sekvenserne så ikke alt for heldige ud. De var alt for tydelige og lignede ærlig talt ikke noget man burde se i en film af den her kaliber. Forhåbentligt er det bare fordi at filmen ikke er helt færdig endnu og de når at fixe dem.
Gravatar

#9 henrique406 9 år siden

1'eren rankerer som en af mine all time favorites. Måske fordi jeg, inden jeg så den, ikke havde nogle forventninger overhovedet, og blev så absolut positivt overrasket.

Glæder mig heeelt vildt.
Gravatar

#10 chandler75 9 år siden

# 8 Jeg tænkte det samme, da Hitgirl stod oven på bilen, men det når forhåbentlig at blive rettet.
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: