“Avengers: Endgame” fik i weekenden repremiere i ny udgave – her er alle detaljerne.

Danske Marvel-fans får ikke lov til at se den nye udgave af “Avengers: Endgame” i biografen – læs om det her.

Derfor må de nøjes med det næstbedste; en beskrivelse af de ekstra tre sekvenser på i alt syv minutter – i alt 188 minutter. Alle sekvenserne vises som post-credit-scener.

Første sekvens er en hyldest-video til afdøde Stan Lee. Videoen viser ‘bag om’-scener med Marvel-legenden. Undervejs er der kommentarer fra Marvel-instruktørerne Jon Favreau og James Gunn, skriver Heroic Hollywood.

Stan Lee-sekvensen afsluttes med ordlyden: ’Stan, We Love You 3000.'

Dernæst er der en sekvens med “Endgame”-instruktørerne Joe og Anthony Russo, der takker de mange MCU-fans.

Endelig er der en fraklippet scene med Hulk, der angiveligt udspiller sig i filmens første tredjedel, hvor Hulk redder en masse personer ud fra en brændende bygning. Scenen er ikke helt færdiggjort med effekter på niveau med resten af filmen.

Derudover fik publikum til re-release-udgaven et kig på de første par minutter af “Spider-Man: Far From Home”, som først får premiere i morgen.

Det hele afsluttes med beskeden: ’From All Of Us At Marvel Studios, Thank You.'Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 HighFlyer15 2 år siden

Fedt med Stan Lee hyldest men det andet er måske lidt fesent. De har jo fortalt at der var maaange scener de optog som ikke blev til noget. Det kunne de let have vist. Eller jeg elsker at se bloopers og behind the scenes. Det kunne de meget let have lagt ind en bunke af, ikke i selve filmen, da den så ville blive ekstra lang og det ville være en lidt for let måde at smide på spilletiden men send en fil ud til biograferne som de kunne afspille efter filmen.
Gravatar

#2 SverriJ 2 år siden

Er denne repremiere ikke kun for at slå Avatar af pinden?
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

#2 jo det er der aldrig lagt skjul på :)

Skriv ny kommentar: