En premieredato til den kommende MCU-serie “She-Hulk”, der senere er blevet taget ned, blev frigivet på den britiske Disney-hjemmeside.

Selvom intet endnu er officielt, har fejlen, der er blevet opfanget af flere amerikanske medier – heriblandt Forbes –, tilsyneladende afsløret en premiere, der ligger den 17. august i år. Hvis den holder stik, kan vi altså forvente at se Jennifer Walter, Bruce Banners bomstærke kusine, i fuld flor imellem “Thor: Love and Thunder”, der får premiere den 6. juli, og Marvels Halloween-special med Werewolf by Night i front, der får premiere engang i oktober.

Læs også: “‘Spider-Man: No Way Home’-komponist skal instruere Marvels Halloween-special”

Sammen med den formodede streamingdato har vi også fået en plotbeskrivelse af serien:

“Denne nye komedieserie ser Bruce Banner hjælpe sin kusine, Jennifer Walters, da hun har brug for en nødblodtransfusion, og ved du hvad? Hun modtager også hans kræfter. Tatiana Maslany vil spille Jennifer, der er en advokat, som specialiserer sig inden for supermenneskeorienterede retssager. Mark Ruffalo er tilbage som Hulk sammen med Tim Roth, der spiller the Abomination.”

Inden vi får “She-Hulk”, er der en anden superhelteserie på vej fra Stan Lee-superhelteselskabet. “Ms. Marvel” introducerer den titulære superhelt i en seks episoder lang serie den 8. juni.

“She-Hulk” kommer i stil med “WandaVision” til at bestå af 10 episoder af 30 minutters længde.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: