Disney har tilkaldt hjælp fra manuskriptforfatteren Tony Gilroy, der skal forsøge at redde Gareth Edwards’ kriseramte “Star Wars”-spinoff. Det sker, efter det i sidste uge kom frem, at store dele af “Rogue One” skal laves om, fordi Disney mener, den mangler humor.

Se også: Stor “Star Wars”-krise: Disney er utilfredse med “Rogue One”

Det er Entertainment Weekly, der erfarer, at manden bag Paul Greengrass’ “Bourne”-film er hentet ind som assisterende instruktør på de kommende reshoots. Gilroy skal derudover skrive dialog til de nye scener.

Det ligner ikke ligefrem en tillidserklæring til instruktør Gareth Edwards, som angiveligt ikke har formået at ramme tonen fra den oprindelige “Star Wars”-trilogi, men i stedet for har præsenteret Disney-bosserne for en meget mørk krigsfilm, som altså nu skal ændres til det lysere.

“Rogue One: A Star Wars Story” får dansk premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 The_Corrector 8 år siden

Vi vel enige om at filmen handler om, hvordan tegningerne til Dødsstjernen blev stjålet.
Det vil da give mening at det gør det til en mørk film. Det kan umuligt have været en let opgave. Udover det ved jeg ikke hvordan jeg skal forholde mig til. Synes enlig traileren så fed ud :)
Gravatar

#2 Carmul 8 år siden

Krydser så meget fingre for at de ikke bringer Jar-Jar Binks ind i det her....
Gravatar

#3 thehawk 8 år siden

Altså jeg kan godt forstå hvorfor de gerne vil forsøge at holde en hvis stil i filmene. Men jeg synes som de fleste andre at traileren ser ekstremt lovende ud. Og glædede mig til en potentielt mere brutal og mørk film.

Og netop de her spinoff film giver jo mulighed for at forsøge sig med noget lidt andet end de regulære SW film. Så er sgu lidt skuffet over at de går ind decideret og forsøger at "tvinge" noget humor ind i filmen, det kan nemt ricikere ikke at føle naturligt, når det ikke oprindeligt var en del af manuskribtet. Så man kan håbe de gør det ordenligt, og det ikke virker alt for "shoehorned" ind.
Gravatar

#4 David Munch 8 år siden

Jeg så også gerne en mørk SW film mere. Der er en grund til at 5'eren er den mest populære.

Carmul (2) skrev:
Krydser så meget fingre for at de ikke bringer Jar-Jar Binks ind i det her....

Vi kunne da godt have en scene som mindede om den her...

Gravatar

#5 mandalorian 8 år siden

Star Wars må gerne være dystert...
Who's the fool?...the fool...or the fool who follows him?......Obiwan Kenobi...A New Hope...

Skriv ny kommentar: