“Mulan”-premieren til august er blevet droppet – Disney overvejer situationen.

Der bliver ingen “Mulan”-premiere i slutningen af august. For anden gang udskyder Disney den ventede storfilm med et budget på i nærheden af 200 millioner dollars.

Udskydelsen kommer få dage efter, at Warner Bros. valgte at udskyde “Tenet”-premieren, der skulle have kickstartet en genåbning af biograferne efterfulgt af “Mulan”:

”Over de seneste måneder er det blevet klart, at intet er skrevet i sten, når det kommer til, hvordan film får premiere under denne globale sundhedskrise, og i dag betyder det pause for vores premiereplaner for ‘Mulan’, mens vi overvejer, hvordan vi mest effektivt kan bringe denne film ud til publikum verden rundt,” udtaler en talsperson for Walt Disney Studios .

Disney overvejer sandsynligvis tre muligheder. Enten kan “Mulan” udskydes til senere i 2020 eller til 2021.

Eller så kan man følge de planer, som Warner Bros. har med “Tenet” – en differentieret premiere, hvor filmen får premiere i de områder og lande, som det er muligt.

Læs også ‘Biografchef presser Christopher Nolan: ‘Frigiv “Tenet” nu!’‘.

Endelig kan Disney overveje en direkte streaming-premiere for at promovere Disney Plus yderligere, som de senest gjorde det med “Hamilton”, der blev flyttet fra biograf til Disney+.

Det største minus ved den løsning er imidlertid, at “Mulan” er skabt særligt med henblik på succes i Kina, der ikke har adgang til Disney Plus.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 2 uger siden

Det er lidt mærkeligt, at der er voldsom kritik af Warner Bros for at udskyde TENET, mens Disney tilsyneladende kan gøre hvad de vil. Det er ikke kun TENET, der har været udskudt og alle studioer har sådan set kunnet holde fast i deres premiere datoer, hvis de er villige til at æde tabet, men det er kun TENET, der har mødt kritik for at rykke premieren.

Skriv ny kommentar: