Joe Johnston er udset af Disney til at instruere en fortsættelse til “Skat, børnene er skrumpet” – Josh Gad spiller hovedrollen.

Han er kendt som Marvel-instruktøren bag den første “Captain America”, og så vandt han en Oscar for effekterne til “Indiana Jones”-filmen “Raiders of the Lost Ark”.

Joe Johnstons instruktørkarriere begyndte dog i 1989 med “Honey, I Shrunk the Kids” – nu er Johnston udset til at gøre comeback til franchisen, skriver Variety.

Disney forhandler således med Joe Johnston om at instruere “Shrunk”, der har Josh Gad i hovedrollen som Nick Szalinski – søn af Rick Moranis’ karakter fra 1989-originalen – som nu kommer til at formindske sine børn. Som fader, så søn.

I 1989-klassikeren spillede Rick Moranis videnskabsmanden Wayne Szalinski, som kom til at formindske sine to børn samt to nabobørn til insektstørrelse, hvorefter de fire skulle overleve rejsen gennem husets have.

Den første “Honey I Shrunk the Kids” blev fulgt op af “Honey, I Blew Up the Kid” og “Honey, We Shrunk Ourselves” – begge uden Joe Johnstons involvering.

Læs også ‘“The Mighty Ducks”-serie på vej til Disney Plus – mor er ny holdejer‘.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 7 måneder siden

En god trend hvis de bliver ved med at komme med fortsættelser frem for de evindelige reboots.
Gravatar

#2 Geekalot 7 måneder siden

Ved ikke rigtig hvad jeg skal sige.
Tror ikke det bliver den indtjening Disney tror det bliver. Det var en succes i 80erne, men jeg er ikke sikker på det vil være det i dag. Tiderne har skiftet, det finder Disney også ud af, tror jeg.
Gravatar

#3 nwinther 6 måneder siden

Johnny42 (1) skrev:
En god trend hvis de bliver ved med at komme med fortsættelser frem for de evindelige reboots.


Er det reelt ikke et reboot? National Lampoon's Vacation som kom for et par år siden, var teknisk set en fortsættelse, reelt et reboot.

Det er lidt som om problemet med at skrumpe børnene blev nogenlunde fremstillet i den oprindelige film. Der er ikke så meget anderledes ved det i dag. Udover man nok kan lave et eller andet 3rd wave feministisk narrativ - det vil være en garanteret succes.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: