Den officielle trailer er nu landet til live-action-udgaven af Disneys “Løvernes konge”.

De er der alle sammen. Simba (Donald Glover) og Nala (Beyoncé). Mufasa ( James Earl Jones) og Scar (Chiwetel Ejiofor). Timon (Billy Eichner) og Pumbaa (Seth Rogen).

Det er “Junglebogen”-instruktør Jon Favreau, der står bag denne genskabelse af “The Lion King” -tegnefilmen fra 1994.

Disney-filmen kommer dog ikke helt uden brok. Den benyttes blandt andet til at protestere imod et patent på begrebet ‘hakuna matata’ – læs om det her.

“Løvernes konge” får dansk premiere d. 17. juli.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mejse 1 år siden

at det er den samme historie kan jeg leve med, at det er en "live action" udgave af løvernes konge uden noget live action, kan jeg leve med, mere løvernes konge er altid godt.....det jeg personligt får det svært ved, er at den bare er for godt lavet...det er svært at se på så flot lavet dyr, der så pludselig "snakker" :P
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

Tja måske skulle man overveje det alligevel, selvom det virker til at de bare har taget tegningerne fra den oprindelige film, og nærmest pixel for pixel bare har lavet de samme scener med den nye grafik.

Specielt scenen hvor man ser Simba gå fra killing til Løve sammen med Timon og Pumpa, er direkte overført fra tegnefilmen. Det er præcist det samme klip med præcis de samme bevægelse.

Når jeg så alligevel giver det et "måske" skyldes det Scar, hvor der er muligheder og hvor jeg håber de tilføjer noget til hans karakter. Han var det mest interessante ved traileren.
Gravatar

#3 Miko86 1 år siden

er jeg virkelig den eneste der tænker Helstægt pattegris når jeg ser pumba
Gravatar

#4 CaGoDa 1 år siden

vi får jo også et glimt af hyænerne Ib,Banzai og Shensi samt Zazu

Skriv ny kommentar: