Siden Bob Iger vendte tilbage til rollen som CEO for Disney, er selskabet og diverse afdelinger skåret ind til benet. Planen eer, at 7.500 mennesker samlet set bliver fyret. Nu er det offentliggjort, at hos Pixar bliver der fyret 75 medarbejdere. To bemærkelsesværdige fyringer er instruktør Angus MacLane og producer Galyn Susman.

MacLane har arbejdet for Pixar i over 26 år og bidraget med animation til flere af selskabets største film. Siden har instrueret et par kortfilm og “Finding Dory”. Susman har også været med til at producere store film; hun har endda reddet en Pixar-film. Da en tastefejl langsomt begyndte at destruere filerne til “Tog Story 2” en måned før premieren, var Susman så heldig, at hun havde en backup-udgave hjemme hos sig selv.

Desværre er det ikke gået så godt for Disney på det seneste. Streamingtjenesten Disney Plus var ikke en ligeså stor succes som forventet, og produktionen fokuserede på at lave mere streamingindhold. I stedet skulle kræfterne lægges i spillefilm, men det har heller ikke været særlig succesfuldt. Både “En Forunderlig Verden” og “Lightyear” floppede i biografen.

Pixar er lige nu i gang med at lave “Tog Story 5”. Læs mere om Disneys kommende udgivelser her.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 thomas040 3 måneder siden

Tog Story? Er det den nye film hvor tog er levende, og det hele kører på skinner, indtil en gruelig dag, en række stationer skal nedlægges for at gøre plads til en motorvej?
Failure is a zero out.
Gravatar

#2 Star Trek fever 3 måneder siden

Disney+? Troede den var død og begravet for længe siden
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 The_Corrector 3 måneder siden

Hvornår udkom Tog Story 2?
Synes ellers jeg er ret god til at følge med, men har sgu ikke hørt om Tog Story, er det i samme univers som Flyvemaskiner og Biler? Kan det næsten kun være.

Hvad hedder hovedrollen? Toget Thomas?

Skriv ny kommentar: