The New Mutants No time to Die premiere dato / Filmz.dk

Disney overtager dato fra “No Time to Die” – fremrykker premiere


“X-Men”-film skal udfylde pladsen efter “No Time to Die”.

“No Time to Die” skulle have haft premiere i Danmark den 2. april, men er som bekendt blevet udskudt til november på grund af frygten for coronavirus.

Hos Disney er de dog ikke så bange. I går bekræftede Marvel således, at “Black Widow” beholder sin premieredato i slutningen af april.

Og nu snupper Disney så endda den nu ledige “No Time to Die”-dato, hvor “The New Mutants” nu i stedet får premiere.

“X-Men”-filmen skulle først have haft dansk premiere ugen efter, men er nu blevet fremrykket på grund af “No Time to Die”-flytningen:

”Da der opstod et hul i markedet, har vi valgt at flytte premieredatoen til ‘The New Mutants’,” siger Sean Philip Saré fra Disney til Filmz.

Dermed oplever “The New Mutants” også en fremrykning efter selv at være blevet udskudt igen og igen.

“The New Mutants” er oprindeligt en Fox-produktion, der kom i klemme efter Disney-overtagelsen af Fox, hvilket betød, at X-Men-rettighederne nu er hos Marvel Studios.

Men Marvel vil ikke gøre “The New Mutants” til en del af MCU. Derfor var planen egentlig blot at få mutant-premieren overstået og glemt, så X-Men-mutanterne kan blive rebootet ind i MCU.

Med “No Time to Die”-forsinkelsen ser Disney dog nu alligevel en mulighed for at tjene penge på “The New Mutants”, der nu pludselig må regnes som én af de større film i april.

Læs også ‘Disney frigiver plakat til “The New Mutants” – ikke en del af MCU‘.

“The New Mutants” får dansk premiere den 2. april.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 10 måneder siden

Ja de kan jo lige så godt dumpe den så hurtigt som muligt og så se hvordan det går.

Skriv ny kommentar: