En femte “Indiana Jones” er på vej med gode, gamle Harrison Ford i titelrollen som Indy. Men det stopper ikke der. Disney har store planer for mange flere film med “Indiana Jones”.

Se også: Disney-chef: Der kommer endnu mere “Indiana Jones”

Det virker dog ikke til, at Disney er helt afklarede med, hvordan franchisen skal bringes videre. Mere Harrison Ford? Caste en ny? Fortsætte med andre historier eller simpelthen begynde forfra med et remake?

”Lige nu har vi fokus på et reboot, eller en fortsættelse, og så et reboot af en slags… Ford kommer tilbage, men så må vi finde ud af, hvad der så skal ske. Det er det, jeg mener. Det er ikke rigtig et reboot, det er et boot – et reboot. Jeg ved det ikke,” siger en tydeligt uafklaret Bob Iger, der er chef hos Disney, til Collider.

Det virker altså ikke til, at der er truffet nogen endelig beslutning om, hvad der skal ske med “Indiana Jones” efter “Indiana Jones 5”. Det virker dog helt sikkert, at Disney langt fra er færdig med Steven Spielbergs ikoniske filmfranchise.

“Indiana Jones 5” får premiere i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Star Trek fever 7 år siden

Find nu på noget nyt..... Harrison Ford ER den rolle.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Sir_cumalot 7 år siden

Ja, selvfølgelig gør de det. Alt skal malkes. Indiana Jones, Tarzan... bare igennem den store mølle.
Gravatar

#3 Geekalot 7 år siden

Selvfølgelig rebooter de det. De har har et firrma da skal tjene penge. Til videre har de klaret det sådan nogen lunde. Men de tage left overs, de har muligheden for at tjene endnu flere milliarder en de gør, men de nøjes med de kan :/ Lucas film var meget mere en hvad Disney har og gør.
Gravatar

#4 Gasivodo 7 år siden

YAHU! Mere PG Edutainment! Nu mangler jeg bare at se alle disse fine afsnit...
har dog set den med Harrison i. Introen og outroen var god, kan dog ikke huske det i midten.

EDIT:
fjernet: OLD nyhed om Mitth'raw'nuruodo
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#5 Fc-Sonny 7 år siden

Man kan sige meget on Indiana Jones 4, som for mig var lidt langt ude, men kunne godt lide ideen med at de præsenterede hans søn, og at de i slutningen af filmen, med hatten der landede foran hans søn, antydede at han skulle overtage en dag.

Jeg synes at det var en god måde at gøre det det på, for det giver mulighed for at kører serien videre, uden at skulle erstatte Harrison Ford, men i stedet lave en ny forlængelse af serien.
Gravatar

#6 nwinther 7 år siden

Så lad dem dog.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#7 nwinther 7 år siden

BTW - hvornår rebooter Random House/Penguin "Ringenes Herre" eller "Kong Salamons Miner"?
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#8 peter2217 7 år siden

skulle man reboote den er der kun en der kan spille Indy og det er Machel fassbender han har samme statur som MR Ford, men jeg synes det er for dumt at gøre det nu
Gravatar

#9 nwinther 7 år siden

peter2217 (8) skrev:
skulle man reboote den er der kun en der kan spille Indy og det er Machel fassbender han har samme statur som MR Ford, men jeg synes det er for dumt at gøre det nu


Reboots (forstået som remakes) er efter min mening en uskik, rent kunstnerisk og kulturelt. Kun såfremt man mener den oprindelige film havde et uudnyttet potentiale (og her tænker jeg ikke på indtjenings-potentiale), kan der være en "kunstnerisk" begrundelse for at sige "vi prøver igen".
Det kunne være at konceptet/universet er godt lavet og har plads til flere fortællinger (Jeg synes SW Expanded Universe er et (rimeligt) godt eksempel på historier som kunne bruges som forlæg, og EWOK-filmene (var der ikke to?) viser, at man sådan set var godt igang) som man kan udvide, uden at plagiere, ødelægge eller stjæle, fra forlægget.

Det kunne også være et godt manus/forlæg som af forskellige årsager bare ikke fungerede (IT-gyserfilmen, selvom Pennywise (Tim Curry-udgaven) er noget af det mest uhyggelige jeg har set).

Det er i hvert fald "for let" bare at tage en succes-film og lave igen "nu med mere CGI, flere eksplosioner og mere Comic Relief. Og Feminisme!!!".
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: