Disney har ifølge THR taget beslutningen om at udsætte fire af de største kommende MCU-titler, og med det utroligt tætte Marvel-program er det ikke ligefrem en overraskelse.

“Blade”, der oprindeligt havde premiere den 3. november næste år, har for nyligt lidt noget af et tilbageslag, da man mistede instruktør Basim Tariq. Ikke overraskende har det konsekvenser for premieredatoen, der nu er rykket til den 6. september 2024, den oprindelige premieredato for “Deadpool 3”.

Det betyder naturligvis, at Ryan Reynolds-filmen også har fået en ny udgivelsesdato, hvorfor vi nu kan glæde os til at se antihelten i den blodrøde dragt den 8. november 2024 i stedet.

Læs også: Hugh Jackman vender tilbage som Wolverine i “Deadpool 3”!

Matt Shakmans “Fantastic Four”, hvis premiere lå netop den 8. november 2024 rykkes til den 14. februar året efter.

Sidst men bestemt ikke mindst har man også valgt at udskyde MCU’s “Multiverse Saga”-konklusion “Avengers: Secret Wars”, der rykkes fra den 7. november 2025 til den 1. maj 2026. “Avengers: The Kang Dynasty”, den første halvdel af det nye sæt “Avengers”-film, beholder fortsat sin premiere.

OBS! Der tages udgangspunkt i de amerikanske premieredatoer, da de danske ikke er blevet offentliggjort endnu. Dog kan vi forvente en dansk premiere omkring de ovenstående datoer – sandsynligvis dagen før, da det er typisk for MCU-film i Danmark.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: