Jakob Stegelmanns trusler om at spoile “Avengers: Infinity War” gør ikke indtryk hos Disney – for han må gerne spoile. 

Den populære vært fra “Troldspejlet”, Jakob Stegelmann, har truet med at spoile “Avengers 3”.

Det har han, fordi han mener, at Disney tvinger anmelderne til at skrive under på, at de ikke må skrive, hvad de vil. Men det er en misforståelse:

”Vi vil ikke bestemme, hvad en anmelder skriver, og det er ikke korrekt, at der er embargo på den del. Det er skrevet som en venlig henstilling. Anmelderne må skrive, hvad de vil, men det er selvfølgelig ærgerligt, hvis der bliver afsløret, hvem morderen er samt vigtige plot-points, som ødelægger oplevelsen for publikum,” siger Publicist & Marketing Coordinator Kasper Berg Jørgensen fra Disney til Filmz.

Det, som anmelderne har skrevet under på, er derimod blot, at de ikke må frigive deres anmeldelser før premieredatoen. Og det er faktisk for anmeldernes egen skyld:

”Det er for at sikre, at alle anmeldere har samme arbejdsbetingelser.”

Den danske anmelder-embargo på “Avengers: Infinity War” ophæves d. 25. april.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 HighFlyer15 5 måneder siden

Præcis som jeg skrev i den anden artikel. Stegelmann opfører sig som om at han har fået mundkurv på, hvor det eneste der er blevet sagt er at han ikke skal gå ud og skide på guldtæppet og intet andet.
Disney har disse kontrakter ude for at undgå at anmeldere fyrer "IRON MAN IS DEAD!!!!" artikler af på samme dag som filmen udkommer. Det ville ødelægge oplevelsen fuldstændig for Iron Man fans da de ville vide at deres helt dør. Blot et eksempel.
Film kan anmeldes på alt andet end hvad der faktisk sker, for vi ved alle hvad der sker, bare uden alle detajlerne. Jeg læser ikke anmeldelser for at få et fuldt resume.

Skriv ny kommentar: